Hollywood16. april 2015

Kollega bekymret for Charlie Sheen

Jon Cryer spillede Sheens bror i ”Two and a Half Men”
Her er de to seriebrødre før Charlie Sheen blev fyret
Her er de to seriebrødre før Charlie Sheen blev fyret
 Foto: All Over PressSkuespilleren Charlie Sheen er røget ind og ud af behandling for sit alkoholmisbrug i flere omgange. Nu taler hans kollega fra den populære tv-serie "Two and a Half Men", Jon Cryer, ud om, hvordan det var at arbejde med den karismatiske og iltre skuespiller, der i 2011 blev fyret fra serien efter et skænderi med seriens producer.

Jon Cryer, der i serien spillede rollen som Alan Harper, frygtede, at tv-serien ville blive stoppet, da Charlie Sheen fik sparket, men det var ikke hans største bekymring. Det skriver Huffington Post.

LÆS OGSÅ: Charlie Sheen ydmyget (igen)

- Charlie virkede tæt på at dø. Det var over det hele. Det var på fjernsyn og på internettet. Overalt hvor der var en skærm, var min ven, der fik det værre foran hele verden, og det var skræmmende, siger Jon Cryer, der frygtede for sin kollegas helbred.

Han gennemskuede sin medskuespillers alkoholmisbrug, da Charlie Sheens adfærd ændrede sig, forklarer Jon Cryer, men understreger, at Charlie Sheen undervejs var "funktionel på et utroligt højt niveau".

LÆS OGSÅ: Charlie Sheen undskylder ond numse-tweet

- Han prøvede for meget. Han opførte sig meget venligt, grinede af alle jokes og krammede produktionsfolkene. Man kunne se, at han gjorde en indsats for at virke ædru, når han tydeligvis ikke var det, siger Jon Cryer.

De to arbejdede sammen på den populære hitserie igennem en årrække, og Jon Cryer håber, at han en dag kan blive genforenet med sin ven.

LÆS OGSÅ: Charlie Sheen går fra sin pornoskuespillerinde

- Der var en fyr, som jeg kendte og arbejdede sammen med i adskillige år, og som jeg havde en fantastisk tid med, men så besluttede han, at han ikke ville være ædru mere.

- Jeg håber, at der kommer en dag, hvor han beslutter, at det er vigtigt for ham igen. Og jeg vil være hans ven, når den dag kommer, siger Jon Cryer i interviewet med HuffPost Live.

Sponsoreret indhold