Hollywood21. december 2015

Mariah Careys eksmand: - Jeg er i cølibat

Nick Cannon og Mariah Carey brød sidste år, og selv om divasangerinden er kommet videre, er tv-værten endnu ikke parat til det samme
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nick_cannon_-_aop.jpg
 (Foto: All Over Press)

Det startede som en hæsblæsende romance, da Nick Cannon og Mariah Carey forelskede sig hovedkulds i hinanden i 2008.

Under indspilningerne til divasangerindens musikvideo "Bye Bye" opstod der øjeblikkelig sød musik mellem den 45-årige sangstjerne og den 10 år yngre tv-vært.

Efter blot seks intense ugers forhold giftede de sig, men da parret passerede deres seks års bryllupsdag, kølnede kærligheden alligevel af, og de blev separeret i 2014.

Carey er for nylig stået frem med milliardær forretningsmand James Packer, men Cannon selv er endnu ikke parat til at date en ny, fortalte han i et nyligt interview med talkshowdronningen Ellen DeGeneres ifølge magasinet US.

- Jeg er slet ikke klar til sådan noget endnu - slet ikke, lød det åbenhjertigt fra "America's Got Talent"-værten, der erkendte, at der ikke er meget action hos ham i øjeblikket.

- Jeg er i cølibat. Ingen sex lige nu. Lige nu koncentrerer jeg mig om at arbejde med mig selv, lød det overraskende fra Cannon.

Parret har hverken skændtes om spisestellet eller kastet med porcelæn, siger Cannon, der har tvillingerne Monroe og Moroccan på fire år med sangerinden.

- Der er ubetinget kærlighed. Børnene ved, at mor og far stadig elsker hinanden - og vigtigst af alt så elsker de os, slår han fast.

I starten af december understregede Cannon, der har Careys navn tatoveret hen over ryggen, at stjerneskilsmissen var en lykkelig affære:

- Vores relation er stadig fyldt med kærlighed og respekt. Hun kom hurtigere videre, end jeg havde forventet, men hey, det er jo fordi, hun er Mariah Carey, sagde han i Howard Sterns radioprogram på SiriusXM.

- Så længe hun er glad, og vores børn er glade, så er jeg glad. Alt er godt, sagde han.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png
null

Sponsoreret indhold