Takt og tone: Medinas nye skilsmisse-stil

Filosoffen Eva Agnete Selsing angriber Medina

Filosoffen Eva Agnete Selsing angriber Medina

(Foto: All Over)

Fra total nedsmeltning til total harmoni.

Det er tydeligvis kommet nye boller på suppen, når det kommer til Medinas "skilmisse-håndtering" i offentligheden.

Da hun i hun i begyndelsen af vinteren 2013 brød med Christopher, var det naturligvis SE og HØR, der kunne afsløre det store drama, der udspillede sig. Det drejede sig dybest set om, at Medina gik på toilettet med en  fyr på et værtshus i København. Ikke en praksis Christopher tolererede.

Og så brød helvede løs.

Christopher blev vred, og Medina flygtede til Los Angeles, Californien - bogstavelig talt iført hat og briller. Her slikkede hun sårene og kom senere hjem til en ny tilværelse som single. Medina var rasende over skriverierne om bruddet i pressen - og hun ville SLET ikke tale om sagen. Senere blev hun dog venner med Christopher igen, og parret har et udmærket forhold i dag.

Da Medina senere i 2014 mødte Mikkel Gregers-Jensen, blev hun taget med storm. Hun blev dybt forelsket, og længe så det ud til, at Mikkel var the one. De talte således om at få børn, og Medina opførte en ny luksusvilla med plads til både hund og unger på Bryggen i hovedstaden. Alligevel skete noget, der gjorde at de ikke længere kunne være sammen. Men det blev håndteret på en ganske anderledes måde. Et totalt skifte i Medinas tilgang til det ret så triste emne: Parret delte samtidig en ens Instagram-opdatering søndag, hvor der stod dette:

"Vi har valgt at gå hvert til sit. Jeg elsker ham med hele mit hjerte, og vi vil altid være en del af hinandens liv."

Denne gang var bruddet tilmed timet, så ugebladene kunne nå at få historien med. Mange kendte og kongelige elsker ellers at time deres negative historier, så de "snyder" ugebladene for at have dem med i den kommende udgave - en manøvre man forestiller sig skal generere færre skriverier om emnet. Et eksempel var Alexandra og Martins skilsmisse, der blev sendt ud til redaktionerne ganske kort efter deadline. SE og HØR bremsede dog trykken, og nåede således alligevel at have det nyeste med til læserne.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close