Hollywood13. september 2018

Kylie Jenner i rørende video: Jeg er blevet mobbet, siden jeg var ni

Makeup-mogulen har postet en dybt personlig video om mobning på sin Snapchat
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega271370_001.jpg
 Foto: MEGA

Kylie Jenner, 21, er en af de mest fulgte stjerner på sociale medier som Snapchat, Instagram og Twitter.

Normalt poster hun om mere letbenede emner som makeup og sit udseende, men i et nyligt snap på Snapchat adresserer hun et langt mere alvorligt emne: Mobning.

Kylie Jenners søster, modellen Kendall Jenner, har postet Snapchat-klippet på sin Twitter med ordene: "Det fik mig til at græde".

Artiklen fortsætter efter klippet.

I videoen taler Kylie Jenner med langsom, hæs stemme, mens en masse billeder af hende dukker op i klippet.

- Halvdelen af jer synes, jeg er mærkelig. Den anden halvdel synes, jeg er sjov. Men jeg er blevet mobbet, siden jeg var ni. Af hele verden føles det som til tider, fortæller Kylie Jenner og henviser til, at hun var bare ni år gammel, da hendes families realityprogram "Keeping Up With the Kardashians" fik sit gennembrud.

- Og jeg synes, jeg har gjort et godt arbejde med at håndtere alt dette. Men der er mobbere alle vegne, slår hun fast i videoen.

- Så dette er bare et lille snapchat, der fortæller alle, der bliver mobbet, at den eneste mening, der tæller, er din egen, og du skal aldrig ændre på dig selv, lyder opfordringen fra realitystjernen.

Jenner understreger, at hun med sin video ikke er ude på at få folks medlidenhed.

- Det her er ikke en medlidenhedsfest, så misforstå mig ikke. Dette er til alle derude, der bliver mobbet. Du skal vide, at du ikke er alene. Nu vil jeg sige godnat, spred kærlighed, afslutter hun.

Sponsoreret indhold