Hollywood 13. august 2018

Se alle billederne fra Kylie Jenners VILDE fødselsdagsfest

Reality-fænomenet Kylie Jenner har brugt de sidste par dage på at fejre sin 21 års fødselsdag. Og der er på ingen måder blevet sparet på noget. Her kan du se alle de eksklusive billeder fra hendes vilde fejring
Foto: All Over

Selv om man ”kun” fylder 21 år, skal man fejres med manér. Hvert fald hvis man hedder Kylie Jenner og regnes blandt eliten, når det kommer til festaber.

Den unge reality-stjerne har således brugt de seneste dage på at lade sig hylde og fejre i anledning af de 21 år. Og som du kan se i dette store galleri, løb det ikke stille af sig.

Der blev således både festet igennem på restauranter og natklubber, og Kylie Jenner havde sørget for, at det, der kunne være pink, var pink. Således bar hun selv en pink kjole, ligesom bordpynt og vægpynt var holdt i de pinke nuancer.

(Foto: All Over)

Caitlyn Jenner og kæresten Sophia Hutchins så lettere bekymrede ud, da den unge model blev hentet i en ambulance. Foto: All Over

For en ung model endte festen dog ikke helt som forventet. Den australske fitnessmodel Tammy Hembrow båret fra stedet i en ventende ambulance.

Hvad der præcist skete, er uvist, men efter festen på restaurant Craig’s blev den australske fitnessmodel Tammy Hembrow båret fra stedet til en ventende ambulance.

Om den 24-årige fitnessmodel havde fået et ildebefindende – eller for meget at drikke – vides ikke. Men kort efter midnat torsdag aften var festen altså slut for hendes vedkommende.

(Foto: All Over)

Modellen blev hastet på hospitalet, mens hun lå på maven på en båre. Foto: All Over

Du kan se alle billederne længere nede i denne artikel.

Det er tidligere kommet frem, at 21-årige Kylie Jenner ikke har sparet på noget i forbindelse med fejringen af sig selv.

Kylie Jenner vil således bruge knap 6,5 mio. kr. på at holde hele fem fødselsdagsfester.

- Hun holder to fester på klubber her i L.A.-området, og så holder hun tre andre fester i private hjem, inklusiv et brag af en fest i sit eget hjem, har en kilde tæt på Jenner tidligere afsløret til Radar Online.

Med som gæster til torsdagens fest var selvfølgelig Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian og Kris Jenner.

Udover at holde en gigantisk fødselsdagsfest er Kylie Jenner også mor til lille Stormi, der snart er seks måneder gammel.

Du kan se billeder fra festen i galleriet herunder:

Kylie Jenner holder 21 års fødselsdag - billeder fra festen

Kylie Jenner har de seneste år bevist, at hun ligger forrest, når det handler om at tjene penge på de sociale medier. 

Kylie Jenner tjener således svimlende 6 millioner kroner per foto, som hun smider på Instagram.

Kylie Jenner har 110 millioner følgere på Instagram og tjener ifølge undersøgelsen de fleste penge på at reklamere for sit kosmetikfirma 'Kylie Cosmetics', som hun er eneejer af.

Det er også kosmetikfirmaet, der har været den helt store drivkraft i forhold til at gøre Kylie Jenner stenrig.

Kylie fyldte først 21 år den 10. august, men er ifølge finansmagasinet Forbes, der regnes for en troværdig kilde i den henseende, i en alder af 20 år god for værdier til den svimlende sum af 900 millioner dollars.

Det er en formue, som hun har opbygget på bare tre år.

800 millioner dollars af hendes formue stammer fra hendes kosmetikfirma 'Kylie Cosmetics', som hun er eneejer af.

Firmaet begyndte i det små for to år siden med at sælge et læbestift-sæt til 29 dollars, og resten er - som man siger - historie.

Udover værdien af 'Kylie Cosmetics' har Kylie Jenner tjent omkring 100 millioner dollars på diverse TV-programmer og på store sponsoraftaler med blandt andet Puma.

Hendes formue på 900 millioner dollars gør Kylie til den yngste person, der nogensinde har optrådt på Forbes' liste over verdens rigeste kvinder med selvskabte formuer.

Facebookstifteren Mark Zuckerberg var 23 år og den hidtil yngste, da hans formue passerede en milliard dollars.

Men Kylie Jenner kan ikke undgå at passere Zuckerberg, inden hun fylder 23, og hun bliver dermed den yngste person i historien, der selv har tjent/skabt værdier for en milliard dollars.

Til sammenligning opgør Forbes Kylies halvsøster Kim Kardashian Wests formue til 'sølle' 350 millioner dollars.

Sponsoreret indhold