Hollywood21. maj 2017

Jacksons ven: Jeg er far til Michaels datter

Mark Lester hævder, at han er biologisk far til Michael Jaksons datter Paris
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.02339878.jpg
 Foto: All Over

Det er nok de færreste, der helt reelt set tror, at afdøde Michael Jackson selv er biologisk far til sine børn, men hvem er så deres far? Og her hævder 58-årige Mark Lester, der var gode venner med Michael Jackson og gudfar til hans børn, at han af sangeren blev bedt om at donere sæd, og at han er far til 19-årige Paris Jackson.

- Jeg har prøvet at få kontakt til Paris, men hendes mor (Debbie Rowe, red.) har holdt mig væk, fortæller Mark Lester i et interview med Daily Mail. Han er dog ikke ude i, at han vil kræve en DNA-test for at bevise, at han er far til Paris.

Mark Lester var barnestjerne i filmen ”Oliver” fra 1968, og han levede efterfølgende et noget vildt liv med stoffer og meget mere. Men han var på Michael Jacksons venneliste siden 1970’erne, og han er sikker på, at han er far til 19-årige Paris, der i den senere tid har omfavnet sin ”skæbne” og har fået bl.a. en modelkontrakt og kæmpe eksponering.

Lester siger, at han donerede sæd, da Jackson bad om det.

- Jeg hjalp bare en ven. Jeg tror, at han havde problemer med selve den fysiske del af det at have sex, og han havde meget lavt sædtal, forklarer Mark Lester og fortæller videre, at den afdøde sanger blev direkte bange, da Madonna i sin tid prøvede at komme helt tæt på ham på et hotelværelse.

- Han kom ind på værelset, hun var i sengen og tog så dynen af. Og hun var helt nøgen. Han kiggede på hende og skreg - og løb så væk! Det var nok ikke lige det, jeg selv ville have gjort, siger Lester i interviewet.

Men den manglende sexlyst betød ikke, at Jackson ville undvære at blive far. Og sangeren talte med Mark Lester om muligheden for, at han kunne hjælpe. Først troede Mark, at Jackson ville have ham til at have sex med Jacksons daværende kone Debbie Rowe, men han skulle bare afgive en sædprøve på en klinik.

- Michael sagde, at det ville være helt fortroligt. Men jeg ved, at han også spurgte andre venner - skuespillerne Macaulay Culkin, Marlon Brando og Jack Nicholson, og andre, forklarer Mark Lester.

Efter Jacksons død i 2009 begyndte medierne at dykke ekstra meget ned i, hvem faderen til bl.a. Paris kunne være, og mange mener, at det er påfaldende, så meget Paris ligner Mark Lesters døtre som børn. Allerede dengang var Mark også ude og sige, at han kunne være far til Paris.

https://imgix.seoghoer.dk/8.02339127.jpg
 Foto: All Over

Mark Lester med sin datter Harriet. (Foto: All Over)

Se flere billeder af Paris Jackson her:

Paris Jackson - billeder af hende gennem tiden og frem til 2017 (med årstal)

Sponsoreret indhold