Hollywood 20. marts 2015

- Ingen undskyldninger for at være fed!

TV-kendis Katie Hopkins gør op med alle de undskyldninger, hun mener, overvægtige mennesker bortforklarer deres fedme med
Af af
Katie Hopkins mener, at alt man behøver for at tabe sig er et par løbesko.
Katie Hopkins mener, at alt man behøver for at tabe sig er et par løbesko.
Foto: All Over Press
Den 40-årige tv-personlighed Katie Hopkins er en kontroversiel kvinde, og hendes udtalelser i medierne skaber ofte harme blandt briterne.

Senest har hun i forbindelse med sit nye program på TLC, "Katie Hopkins' vilde slankeeksperiment", kastet med voldsom skyts mod overvægtige mennesker - et program, som nu også kommer til Danmark.

LÆS OGSÅ: - Jeg hader fede mennesker

Katie Hopkins mener, at tykke mennesker er eksperter i dårlige undskyldninger, som hober sig, når spørgsmålet går på, hvorfor de ikke har gjort noget ved overvægten.

- Folk er meget fokuserede på vægten og hvordan de skal tabe sig. Jeg prøver at afmystificere det. Du behøver altså ikke dyre kostbøger. Du behøver ikke specielle trænings-gadgets. Du behøver ikke et medlemskab til et fitness center. Du behøver ikke en personlig træner, lyder kynisk fra Katie Hopkins, der i programmet tager 20 kilo på og smider dem igen i løbet af et halvt år.

- Alt, du behøver, er et par løbesko. Og det er et vigtigt budskab for mig i forhold til "Katie Hopkins' Vilde Slankeeksperiment". At der ingen undskyldninger findes.

LÆS OGSÅ: Katie Hopkins - jeg kommer aldrig til at ansætte en fed person

I det nye program "Katie Hopkins' vilde slankeeksperiment" tager den rapkæftede kendis således 20 kilo på i første afsnit, hvorefter hun forsøger at tabe sig igen i afsnit to.

Første del af programmet bliver sendt i Danmark på TLC d. 5. april kl. 21.00.


Sponsoreret indhold