Hollywood19. marts 2015

- Jeg hader fede mennesker

TV-kendis Katie Hopkins finder det ulækkert, at nogen kan spise så meget, at de bliver fede
Af af
Katie Hopkins har ikke noget som helst til overs for overvægtige mennesker.
Katie Hopkins har ikke noget som helst til overs for overvægtige mennesker.
 Foto: All Over
Katie Hopkins er en kvinde med stålfaste meninger. Den 40-årige tv-kendis og journalist, der flere gange har været i medierne med kompromisløse udtalelser, er led og ked af alle de undskyldninger, hun mener, at overvægtige mennesker gør brug af, når de forsøger at bortforklare deres fedme.

- Jeg hader fede mennesker. Jeg hader dem især i dagligdagen, fordi de simpelthen er besværlige. De bevæger sig meget langsomt, og de er ikke en slags mennesker, som jeg ønsker at have omkring mig. Jeg finder det faktisk komplet ulækkert, at nogen kan spise så meget, at de bliver fede. Og det er skatteyderne, der i sidste ende betaler for den måde, folk har spist sig fede på, lyder det fra Katie Hopkins til SE og HØR.

Læs også: Katie Hopkins: - Jeg kommer aldrig til at ansætte en fed person

I det nye program, som består af to afsnit, tager Katie Hopkins først 20 kilo på, hvorefter hun taber sig igen. Hendes ambition er at ruske op i folks måde at tænke på og snakke om fedme, og hun lægger ikke selv fingre imellem, når snakken falder på overvægtige mennesker.

- Når jeg som forælder sætter mine børn af i skolen og kan se, at de andre børn allerede er fede, når de er fire år gamle, finder jeg det komplet latterligt. Og det faktum, at vi ikke har lov til at tale om det eller sige noget om det, at vi er forpligtet til at være søde og rare mod fede mennesker altid - det er jeg komplet uenig i.

Den tidligere Big Brother UK-deltager har ifølge hende selv også et meget simpelt budskab til dem, der overspiser og ikke motionerer.

- Jeg har lavet "Katie Hopkins' Vilde Slankeeksperiment" for at bevise, at det ikke handler om held, at jeg er tynd. Virkeligheden hænger altså sådan sammen, at hvis du spiser for meget og ikke bevæger dig - så bliver du fed!

I det nye program "Katie Hopkins' vilde slankeeksperiment" tager den rapkæftede kendis således 20 kilo på i første afsnit, hvorefter hun forsøger at tabe sig igen i afsnit to.

Første del af programmet bliver sendt i Danmark på TLC d. 5. april kl. 21.00.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/90e84dada4494dd0bc4842540e7247c2.jpg


"Katie Hopkins' vilde slankeeksperiment" (Foto: SBS Discovery Media)


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/cbb14b205d45420182fbb73d4a3cf25a.jpg


"Katie Hopkins' vilde slankeeksperiment" (Foto: SBS Discovery Media)

Sponsoreret indhold