- Jeg kommer aldrig nogensinde til at ansætte en fed person!

Katie Hopkins mener ikke, at overvægtige mennesker kan udføre et stykke arbejde tilfredstillende

Katie Hopkins mener ikke, at overvægtige mennesker kan udføre et stykke arbejde tilfredstillende

Foto: All Over
Den britiske tv-stjerne og journalist, Katie Hopkins, har med sit nye, kontroversielle program "Katie Hopkins' vilde slankeeksperiment" skabt en hel del furore i de britiske medier.

I de to afsnit af det nye TLC-program revser den tidligere "Big Brother UK"-deltager overvægtige mennesker, og hendes påstand lyder, at det simpelthen er lutter dovenskab, der er grunden til overvægten.

- Jeg skiller mig ud, fordi jeg siger sandheden til folks ansigter. Jeg kan sidde overfor en, der vejer 180 kg og sige: "Nej, jeg vil ikke ansætte dig - fordi du er fed." Jeg går ud fra, som mange andre mennesker også går ud fra, men er for høflige til at sige, at fede mennesker enten er langsomme, dovne, eller mindre i stand til at udføre opgaver, når de bærer rundt på al den unødige ekstra vægt, fortæller Katie Hopkins til SE og HØR.

For at vise, at hvor ret hun har, beslutter Katie sig i programmet for at vise, hvor let det i virkeligheden er, at tabe sig - hvis man da bare gider!

Formlen er simpel: Katie tager 20 kilo på, så hun bliver overvægtig, og vil så demonstrere, hvordan hun med motion og sund livsstil hurtigt kan smide de 20 kilo igen - hurtigt!

- I sidste ende lever vi et grusomt samfund, hvor vi dømmer folk på baggrund af det første indtryk. Jeg kan sagtens forestille mig, at nogle af mine kunder - hvis en person, der arbejdede for mig var meget overvægtig - ville sige "Gud, har du set størrelsen på hende der?" For det er nogle af de kommentarer, som folk har. Og det er jeg ikke interesseret i, at folk skal sige om mine ansatte eller mit firma, lyder det fra Katie Hopkins, der udover at være kendt fra britisk tv arbejder med virksomhedsrådgivning.

Det nye program "Katie Hopkins' vilde slankeeksperiment" bliver sendt i to dele, og første del bliver sendt i Danmark på TLC d. 5. april kl. 21.00.


"Katie Hopkins vilde slankeeksperiment" (Foto: SBS Discovery Media)


"Katie Hopkins' vilde slankeeksperiment" (Foto: SBS Discovery Media)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close