Hollywood8. april 2014

Ingen tegn på stoffer eller selvmord

Årsagen til Peaches Geldofs pludselige død er stadig uklar
Det er stadig uvist, hvad der tog livet af Peaches Geldof
Det er stadig uvist, hvad der tog livet af Peaches Geldof
 Foto: AOPDen kun 25-årige model og journalist Peaches Geldof døde pludseligt igår mandag, og efterlod sin far Bob Geldof og resten af familien i stor sorg.

Selvom det nu snart er et døgn siden, at den unge mor til to blev erklæret død af ambulancepersonalet, lader det ikke til, at politiet er kommet frem til en dødsårsag.

LÆS OGSÅ: Peaches kom sig aldrig over sin mors overdosis

Politibetjente ransagede igår aftes Peaches Geldofs hjem og fandt hverken stoffer, selvmordsbrev eller andet, der kunne tyde på, at der var gjort skade på den 25-årige kvinde. Det skriver den britiske avis Daily Mail.

- På dette tidspunkt bliver dødsfaldet efterforsket som ikke-ventet og pludseligt, sagde en talsmand fra politiet i Kent i går.

LÆS OGSÅ: Bob Geldofs 25-årige datter er død

Men samtidig har politiet været ude og sige, at de ikke efterforsker dødsfaldet som "mistænkeligt". Og i går aftes kom det ifølge tabloidavisen The Sun frem, at retsmedicineren nu undersøger, om Peaches Geldof kan være død af naturlige årsager.

Der er dog stadig intet bud på, hvad den 25-årige sunde og raske kvinde kunne dø af så pludseligt.

LÆS OGSÅ: Peaches Geldof er død: Her er hendes liv i billeder

Men eftersom der ikke er tegn på at Peaches selv eller andre skulle have skadet hende enten med vilje eller ved et uheld, går man lige nu ud fra, at der findes en naturlig, omend stadig tragisk, forklaring.

Peaches Geldof var gift med musikeren Thomas Cohen, og parret nåede at få to sønner: Astala på 20 måneder og Phaedra på 10 måneder.

LÆS OGSÅ: Bob Geldof er knust: Hvorfor skal vi aldrig se hende igen?

Sponsoreret indhold