Hollywood4. marts 2016

Hvorfor døde Houstons datter? Nu får vi det sande svar

Indtil nu har obduktionen af Whitney Houstons datter været holdt hemmelig, men nu har en dommer beordret obduktionsrapporten frem i lyset. Rapporten kan formentlig give svar på, hvad der præcis slog den 22-årige Bobbi Kristina ihjel, efter at hun blev fundet livløs i et badekar
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bobbi_kristina.jpg
 (Foto: All Over)

Hvorfor døde Whitney Houstons datter i en af alder af blot 22 år? Var det en fatal dosis af heroin, der tog livet af hende? Eller var det i virkeligheden hendes daværende kæreste Nick Gordon, der slog hende ihjel?

Ja, siden lørdag den 31. januar 2015 – hvor 22-årige Bobbi Kristina blev fundet livløs i et badekar – har talrige teorier om Bobbi Browns ulykke floreret.

Men indtil nu har Bobbi Kristinas nærmeste familie – som de eneste – vidst, præcis hvorfor hun blev fundet livløs i et badekar.

Men nu ser det ud til, at Bobbi Kristinas dødsårsag også bliver fremlagt for offentligheden. I hvert fald har en dommer i Georgia beordret, at hendes obduktionsrapport bliver fremlagt for offentligheden.

Det skriver NY Daily News.

https://imgix.seoghoer.dk/bobbi_kristina_med_nick_gordon.jpg
 (Foto: All Over)

Bobbi Kristina sammen med kæresten Nick Gordon, der efterfølgende blev anklaget for at være skyld i hendes død. Foto: All Over

Indtil nu er det ellers lykkes statsanklageren i sagen at holde resultatet af obduktionen hemmelig. Statsanklageren har hele vejen henvist til efterforskningen af sagen – kort efter ulykken blev Bobbi Kristinas kæreste Nick Gordon nemlig anklaget for at være skyld i hendes ulykke og senere død.

Ifølge anklagerne skulle han havde givet den 22-årige kvinde en så stor mængde stoffer, at hun mistede bevidstheden, mens hun befandt sig i badekarret.

Det er den amerikanske TV-station 11Alive News, der har anmodet om at få obduktionsrapporten fremlagt. TV-stationen, der hører under NBC, har argumenteret for, at den voldsomme stigning i heroinmisbrug, der har spredt sig til flere steder i USA, også har spredt sig til delstaten Georgia, hvor Bobbi Kristina boede.

Derfor har offentligheden ifølge TV-stationen ret til at vide, hvorvidt der var heroin eller andre stoffer indblandet i Bobbi Kristinas død.

Bobbi Kristina blev fundet livløs i badekarret 31. januar 2015, men først mange måneder senere – 26. juli 2015 – døde hun på hospitalet. Den unge kvinde vågnede aldrig fra sin koma.

Whitney Houston blev selv fundet død i et fyldt badekar. Det skete tilbage i februar 2012.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_12.png
 Foto: SE og HØR

Sponsoreret indhold