Tumult under Bobbi Kristinas begravelse – faster smidt ud

Bobbi Kristinas begravelse

Lørdag sagde familie og venner et sidste farvel til 22-årige Bobbi Kristina Brown, der døde 26. juli efter flere måneder i koma.

Den unge kvinde, der var datter af den afdøde sangerinde Whitney Houston, blev begravet i den amerikanske by Alpharetta, men begravelsen forløb ikke uden kaos og tumult.

Undervejs måtte familien således smide fasteren Leolah Brown ud under ceremonien, fordi hun begyndte at råbe op.

Det skriver det amerikanske medie TMZ.

Tumulten og de verbale lussinger begyndte kort tid inden, at Bobbi Kristina Browns tante, Pat Houston, skulle holde sin tale i St. James United Methodist Church, hvor ceremonien fandt sted.

- Pat, du ved godt, hvad der er galt med det her!, råbte Leolah Brown ifølge det amerikanske medie.

Herefter måtte sikkerhedsfolk hive fat i Leolah Brown og eskortere hende uden for, hvor hun fortsatte med at kritisere Pat Houston – blandt andet for at Pat Houston har bedt gæsterne om at sende penge i stedet for blomster til begravelsen.

Bobbi Kristina Brown blev fundet livløs med hovedet nedad i et fyldt badekar i sit hjem i staten Georgia lørdag formiddag den 31. januar.

Det var hendes kæreste, Nick Gordon, der fandt Bobbi Kristina Brown bevidstløs i badekarret. Siden er kæresten blevet anklaget for at være direkte skyldig i Bobbi Kristinas død. Han deltog ifølge TMZ ikke i begravelsen lørdag.  

Du kan se billeder fra begravelsen øverst i denne artikel.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close