Bobbi Kristina begraves ved siden af Whitney Houston

Bobbi Kristinas familie finder trøst ved tanken om, at Bobbi snart skal være sammen med sin mor, Whitney Houston. (Foto: AOP)

Bobbi Kristinas familie finder trøst ved tanken om, at Bobbi snart skal være sammen med sin mor, Whitney Houston. (Foto: AOP)

Foto: All Over Press

En kilde forklarer eksklusivt til HollywoodLife.com omkring de forestående forberedelser med begravelsen af Bobbi Kristina Brown:

- Alle forberedelserne er i gang med at få Bobbi til New Jersey, hvor hun vil blive begravet ved siden af sin mor. Nogle af Whitneys sikkerhedsvagter er fløjet til Atlanta for at hjælpe med at transportere kroppen, siger kilden og fortsætter:

- Der skal være to ceremonier. En i Atlanta, hvor hendes venner og det meste af hendes familie bor og så en, hvor hun skal begraves.

Whitney Houstons datter gav slip på livet efter at have ligget i koma i omkring et halvt år. Hendes livløse krop blev fundet i et badekar af hendes kæreste Nick Gordon i slutningen af januar i deres hjem i staten Georgia.

Hendes tilstand blev stabiliseret, men hun endte altså i koma og afgik i weekenden ved døden. Nick Gordon, der samtidig er adoptivsøn af Whitney Houston, blev nægtet adgang til Bobbi Kristinas sygeleje, fordi de mistænkte ham for at have en finger med i spillet omkring Bobbi Kristinas tilstand.

Senest nyt via en obduktion af Bobbi Kristinas lig viser indtil videre, at der ingen skader var på hendes krop, og at hendes død dermed foreløbig tilskrives en ulykke og ikke en forbrydelse.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close