Hollywood25. januar 2017

Test: Gosling eller Reynolds? Hvilken Ryan er din favorit?

Det er den uendelige diskussion blandt pigerne. Er det den Oscar-nominerede Ryan Gosling eller Ryan Reynolds, der er den pæneste? Det kan du nu få afgjort lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08099692.jpg
 Foto: All Over

De fleste piger går nok i spåner, når de ser Ryan Gosling i "The Notebook".

Han får dog også stærk konkurrence af sin navnebror Ryan Reynolds, der har smeltet et utal af pigehjerter i romantiske film som "The Proposal" og "Just Friends".

Derfor er det en uendelig diskussion i alverdens pigegrupper, når det skal afgøres, hvem der egentlig er pænest af de to herrer.

Men er du en af dem, der også har helt svært ved at bestemme dig for, hvem du egentlig skal stemme på i diskussionen?

Så er du altså nødt til at tage testen herunder:

Men hvem er de to herrer egentlig?

Ryan Gosling er 36 år gammel. Han har medvirket i et utal af anmelderroste film. Blandt andet "The Notebook", "The Big Short" og senest i filmen "La La Land", som er nomineret til hele 14 Oscars. Her er Ryan Gosling blandt andet nomineret i kategorien "Bedste mandlige hovedrolle". Privat danner han par med skuespillerinden Eva mendes, som han har to børn med. De to blev gift i hemmelighed i 2016.

Ryan Reynolds er 40 år gammel. Han har ligesom Gosling medvirket i flere prisvindende film, heriblandt "The Proposal" og senest i filmen "Deadpool". Ryan Reynolds danner par med skuespillerinden Blake Lively, som han har været gift med siden 2012. De har sammen to børn.

Det er altså ikke svært at se, at de to skuespillere har meget tilfælles. Derfor er det da også forståeligt, hvis du har svært ved at træffe et endeligt valg mellem de to.

Sponsoreret indhold