Hollywood21. september 2016

Ryan Gosling og Eva Mendes er blevet gift

De to skuespillere har angiveligt sagt ja til hinanden ved hemmelig bryllups-ceremoni tidligere på året.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ryaneva.jpg
 Foto: All Over

Det måtte jo komme. Det canadiske super-hunk Ryan Gosling, 35, har giftet sig med kæresten Eva Mendes, 42. Det skriver US Weekly.

Angiveligt har parret holdt en hemmelig ceremoni for de tætteste venner og familie tidligere på året, og det har i den grad undsluppet mediernes søgelys.

Som så mange andre skuespillere, begyndte kærligheden at blomstre under en film, de optog sammen, nemlig The Place Beyond the Pines, der udkom i 2013.

Ryan Gosling og Eva Mendes fik deres første barn sammen i 2014, nemlig datteren Esmaralda. I april i år blev de forældre til endnu en pige, der fik navnet Amada.

Gosling har haft en lang karriere i Hollywood, da han er barnestjerne og blandt andet har været en del af The Mickey Mouse Club, samt været med i ungdomsserier som "Gåsehud" og "Breaker High".

Senere er Ryan Rosling blevet bemærket for sit flotte udseende, og spandevis af piger faldt for ham i "The Notebook", hvor han spillede over for Rachel McAdams. De to datede også efterfølgende.

Film som "Drive", "Crazy, stupid love", "The Big Short" og "Gangster Squad" har bevist skuespillerens alsidighed. Snart kan man se Gosling gøre det som sanger, da han spiller hovedrollen i den nye musikal-film "La la land" over for Emma Stone. Den får premiere i Danmark 23. februar 2017.

Eva Mendes har ligeledes et imponerende CV, da hun har spillet med i film som "Training day", "Hitch", "The Other Guys", "2 Fast 2 Furious" og "Once Upon a Time in Mexico". Det danske chokolademælks-mærke Cocio har også været så heldig at have skønheden med i sine reklamer.

Sponsoreret indhold