Hov hov, hr.! Hvad laver du dog, Viggo Mortensen?

Viggo Mortensen var i det uartige hjørne, da han tirsdag ankom til premieren på sin kommende film Captain Fantastic under filmfestivalen i Cannes.

Viggo Mortensen var i det uartige hjørne, da han tirsdag ankom til premieren på sin kommende film Captain Fantastic under filmfestivalen i Cannes.

Foto: All Over

Danske Viggo Mortensen var i det ”lidt frække” humør, da han forleden troppede op til den glamourøse filmfestival i Cannes.

Den 57-årige danske verdensstjerne kunne således ikke dy sig fra at give fingeren, mens han poserede på den røde løber.

Det var dog ikke kun ’Ringenes Herre’-stjernen, der havde pegefingeren lidt for langt fremme. Det samme havde det hold filmkolleger, som han fulgtes med.

Også skuespillerne Annalise Basso, Nicholas Hamilton, Charlie Shotwell, Samantha Isler og Shree Crooks gav fingeren under festlighederne i den sydfranske by. Alle skuespillerne spiller over for den danske stjerne i den kommende film ’Captain Fantastic’.

Du kan se et stort galleri med Viggo Mortensen og hans langefinger i galleriet i bunden af denne artikel.

De mange uartige skuespillere havde fundet vej til Cannes tirsdag, hvor filmen ’Captain Fantastic’ blev vist for første gang for verdenspressen.

’Captain Fantastic’, der er skrevet og instrueret af Matt Ross, fortæller historien om familiefaderen Ben, der tilbragte et helt årti alene i skoven sammen med sine seks børn. Her har han forsøgt at lære børnene, hvordan man overlever i naturen – men nu er familien tvunget til at forlade de ”trygge rammer” og vende tilbage til civilisationen.

Filmen får dansk premiere til august.

Du kan se et stort galleri med Viggo Mortensen og hans langefinger i galleriet herunder.

Viggo Mortensen giver fingeren i Cannes 2016

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close