Hollywood14. oktober 2015

Biebers far om penis-billede: Hvad fodrer du den med, søn?

Biebers far har – som mange andre – kommenteret nøgenbillederne af sønnens penis. Og farmand er stolt af, hvad han så.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bieber_front.jpg
 All Over og Bulls

Det er bestemt ikke gået ubemærket hen, at Justin Bieber for nyligt smed hver eneste trevl på kroppen under en ferie på Bora Bora.

Tusindvis af fans verden over har således kommenteret og jublet over den 21-årige sangers ”langejan” – og farmand Jeremy Bieber, 40, red sågar med på dén bølge.

- @justinbieber, hvad fodrer du den med, skrev farmand således i et tweet på Twitter, inden han afsluttede med hashtagget ”prouddad”.

Se billederne i ugens SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/bieber.jpg
 All Over

Et af de famøse billeder af Biebers "langejan". Foto: Bulls

Men selvom den canadiske sanger har gjort far stolt, er Justin Bieber ikke selv så lykkelig over de letpåklædte billeder.

Billederne er nemlig taget uden tilladelse, og derfor vil "What Do You Mean"-sangeren sagsøge, hvis ikke de bliver fjernet igen, skrev Hello Magazine! i sidste uge.

Justin Bieber smed al klunset under sin ferie til paradis-øerne Bora Bora sammen med den britiske model og blogger Jayde Pierce.

https://imgix.seoghoer.dk/7.05374725_0.jpg
 All Over

Justin sammen med farmand Jeremy. Foto: All Over

Om Justin Bieber smed tøjet, fordi de to er mere end venner er stadig uvist, men Justin Bieber afslørede, at han er begyndt at se en pige.

- Jeg ser lidt denne her pige ikke? Jeg er lidt tilbageholdende med at gøre eller sige bestemte ting, og når jeg så siger det, så er de bare slet ikke noget problem, udtalte Justin Bieber tidligere til magasinet Complex.

- Jeg kan huske, da jeg ikke kunne det. Jeg har nogle ar fra mit tidligere forhold, som betyder, at der er nogle ting, jeg prøver at undgå, fordi det fik den person til at flippe ud, men med den nye person er det bare sådan "hvad snakker du om?", afslørede den 21-årige stjerne dengang.

Om han ender med at vinde sagen, hvis den havner i retten, vides ikke.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_340.png

Sponsoreret indhold