Hollywood8. oktober 2015

Kommer han til at fortryde? Se Justin Biebers nye tatovering

Justin Bieber har føjet en ny tatovering til samlingen. Den sidder på maven oven over navlen, og du kan se billedet af den lige her!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bieber.jpg

Justin Bieber har efterhånden en ret imponerende samling tatoveringer, der sammen med en veltrænet krop sætter præg på hans udseende. Nu har "What Do You Mean?"-sangeren fået endnu en tus.

Det er ordet "Purpose", som også er titlen på Justin Biebers nye album - hans fjerde pladeudgivelse, som udkommer den 13. november.

"Purpose" kan oversættes til "formål", "mening" eller hensigt, og kan være en kommentar fra Justin Bieber om, at der er en mening med, at hans liv har formet sig, som det har.

Samtidig har stjernen tidligere givet udtryk for, at det nye album viser en mere moden og seriøs Justin Bieber, end vi før har været vant til at se, og den første single "What Do You Mean?" er da også blevet modtaget med fantastisk gode reaktioner fra både fans og kritikere.

Det er ikke første gang, Justin Bieber har foreviget en albumtitel i en tatovering. På indersiden af stjernens venstre arm har han nemlig ordet "Believe", som var titlen på det album, Justin Bieber udgav i 2012.

Herunder kan du se billedet af den nye tatovering, som Justin Bieber har delt på sin Instagram-profil.

Hvad synes du om Justin Biebers tatoveringer? Deltag i diskussionen på SE og HØRs Facebook-side.

#purpose

Et billede slået op af Justin Bieber (@justinbieber) den

6. Okt 2015 kl. 2:44 PDT

Sponsoreret indhold