Hollywood2. oktober 2015

VIDEO: Justin Bieber ryger hash på scenen

Nu er den gal igen for Justin Bieber, der er blevet filmet ryge hash og bælle whiskey på scenen til en koncert i New Zealand
https://imgix.seoghoer.dk/media/8475926a9f7e4c3293374213ffb9a1e0.jpg
 AOP

De kære beliebers har ellers haft grund til at se op til Justin Bieber den seneste tid. Han har sagt undskyld til højre og venstre for sine skandaler, men nu ser den ud til at være gal igen.

Via TMZ har vi erfaret, at Justin Bieber atter har haft svært ved at holde sig på dydens smalle sti, da han i torsdags blev filmet, mens han røg pot og drak spiritus på scenen til en koncert.

Bieber var gæsteoptræden med Hip-Hop-duoen Rae Sremmurd til en koncert i New Zealand, og stemningen blev åbenbart så løssluppen, at Justin fornøjede sig med både hash og whiskey under sin optræden.

Som hjemmesiden Gossip Cop skriver, så burde Bieber vide bedre, da hans omgang med stoffer har givet ham problemer med loven op til flere gange.

I 2013 blev han fotograferet, mens han røg pot i Californien. Senere på året blev han snuppet i Sverige i besiddelse af marihuana.

Men året efter var den rigtig gal for ”Baby”-stjernen, da han blev arresteret i Miami for at køre bil, mens han var påvirket af hash.

Du kan finde videoen af hans optræden påvirket af hash og whiskey HER.

Niall Horan og Justin Bieber med bong? Se eller gense videoen herunder

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold