Kendte16. marts 2016

Husker du “success kid”? Sådan ser han ud i dag

Han er blevet døbt ”success kid” og var blot 11 måneder gammel, da det verdenskendte billede af ham blev taget. I dag ligner Sammy Griner – som han hedder i det virkelige liv – ikke helt sig selv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/success_kid_foerste_gang.jpg
 (Foto: Reddit mm.)

Du er efter alt at dømme stødt på billedet af denne dreng, mens du har surfer på nettet.

Den lille dreng på billedet er kendt som ”success kid” – men i det virkelige liv hedder han Sammy Griner, og han er bestemt ikke en lille dreng mere.

I dag er Sammy Griner nemlig blevet ni år gammel, og han ligner ikke den lille fyr, der blev fotograferet med en knyttet næve tilbage i 2007.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/success_kid_foerste_gang.jpg
 (Foto: Reddit mm.)

Sammys mor har tidligere fortalt, at Sammy var i gang med at spise sand, da hun tog det ikoniske billede i 2007.

I dag er håret blevet lidt mørkere – og Sammy er da også blevet en del større, som du kan se på dette billede, som blev lagt på det sociale medie Reddit for nyligt.

Selv om han egentligt hedder Sammy, er der måske god grund til at fortsætte med at kalde ham ”success kid”.

Den lille dreng har nemlig haft masser af succes, siden hans mor i 2007 fotograferede ham på en strand, hvor han med hendes ord forsøgte at spise sand (… men altså endte med at lave en meget berømt ”posering”).

https://imgix.seoghoer.dk/success_kid_2016.jpg
 (Foto: reddit)

Sammy Griner anno 2016. Foto: Reddit

Han er ifølge CNN det mest kendte barn på internettet – og sammen med sin familie har han tilmed deltaget i en konference på ROFLCon om netop at være barn og blive kendt på grund af ét eneste billede.

Tilmed kunne den lille fyr juble ekstra meget sidste år, da det lykkedes ham at indsamle $101.075,00 via indsamlingshjemmesiden GoFundMe. Årsagen var, at Sammy Griners far Justin var nyresyg og havde brug for en nyretransplantation.

I august sidste år gennemgik Justin Griner en vellykket nyretransplantation – gjort mulig takket været sin søns indsamling.

Sponsoreret indhold