Hollywood10. oktober 2016

Se billederne: Hun ligner IKKE Carrie Bradshaw mere

Det er mere end 10 år siden, at sidste afsnit af successerien ”Sex and the City” løb over skærmen – og der er naturligvis sket en del med seriens altoverskyggende hovedperson, Carrie Bradshaw. Se et stort galleri med hende i dag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/18.01125724.jpg
 Foto: All Over

Vi lærte hende at kende som den karismatiske og tænksomme klummeskribent, der ejede flere sko og kjoler end alle os andre tilsammen.

I dag er det mere end 10 år siden, vi sidste gang mødte Carrie Bradshaw i successerien ”Sex and the City”.

Og der er – naturligvis – sket en del med den altoverskyggende hovedperson, Sarah Jessica Parker.

I dag er den populære skuespiller således fyldt 51 år og aktuel i en ny serie kaldet ”Divorce”. Her spiller Sarah Jessica Parker end helt anden rolle end den, hun blev kendt for tilbage i 1990’erne og 200’erne, da hun brillerede og slog igennem i ”Sex and the City”.

I ”Divorce”, som bliver vist på streamingtjenesten HBO Nordic, spiller Sarah Jessica Parken rollen som Frances, en mor til to der forsøger at skabe sig et nyt liv midt i en skilsmisse.

I den forbindelse er der dukket nogle nye billeder op af Sarah Jessica Parker, og der er sket en del med Sarah Jessica Parker siden ”Sex and the City” – men hun holder sig dæleme stadig godt.

Se de nye billeder af Sarah Jessica Parker herunder:

Sarah Jessica Parker fotograferet i oktober 2016

Sponsoreret indhold