Hollywood27. august 2015

Sarah Jessica Parker gad IKKE ”Sex and the City”

Du kender hende som Carrie i “Sex and the City”, men hvis Sarah Jessica Parker havde fået sit oprindelige ønske, var det måske en helt anden, der skulle have haft den rolle i serien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sarah_jessica_parker_-_aop_-_web1.jpg
 Foto: All Over Press

perezhilton.com kan man læse, at Jessica Parkers mand, Matthew Broderick, har udlagt afslørende detaljer om sin kones oprindelige tanker med den nu berømte TV-serie. Og de tanker var ikke positive.

- Hun var tilbageholdende med at lave det første afsnit, fordi hun ikke rigtig havde lyst til at lave serier, forklarer han på sin kones vegne.

Sarah Jessica Parker gik dog i sidste ende med til at filme det første prøveafsnit og glemte sidenhen alt om det. Men så indhentede det afsnit hende.

- Nogle måneder senere fandt hun ud af, at serien ville blive til noget, og hun ville bare virkelig gerne ud af det. Jeg mener, fuldstændig ud af det. Hun havde slet ikke lyst til at være låst fast til ét bestemt job, forklarer Matthew Broderick.

[node:aller-related-content]

Angiveligt forsøgte skuespillerinden ad flere omgange at komme ud af sin kontrakt med ”Sex and the City”. Hun tilbød ligefrem at lave andet gratis arbejde for selskabet bag, hvis hun kunne slippe for serien.

Som vi alle ved, fortsatte Sarah Jessica Parker med at have den bærende rolle i resten af serien, og til sidst endte hun med at elske serien virkelig højt og ikke fortryde sit valg.

For fans af serien er der også godt nyt at hente, da der formentlig er en tredje film på vej i rækken baseret på ”Sex and the City”. Sarah Jessica Parker skulle nemlig have forklaret, at der snart kommer ”et projekt, som involverer alle pigerne”. Det bliver spændende at se, hvad det bliver til.

”Sex and the City” kørte fra 1998 til 2004 og resulterede i 94 afsnit.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold