Hollywood17. juni 2016

Sarah Jessica Parker overrasker brude

TV2 viser ”Kvinde på spring” med Sarah Jessica Parker - og skuespilleren er for skøn. Hun gjorde for nylig dagen uforglemmelig for tre brude.

Sarah Jessica Parker

I ”Kvinde på spring” på TV2 kl. 21.00 i aften spiller Sarah Jessica Parker hovedrollen, som en succesrig investeringsrådgiver, som skal holde sammen på sin familie med en mand, der er arbejdsløs arkitekt, og sine to børn. Men da hun er i gang med et nyt projekt begynder hun at udvikle følelser for en anden.

https://imgix.seoghoer.dk/30.2937217.jpg

Sarah Jessica Parker i "Kvinde på spring" (I don't know how she does it". (Foto: All Over)

I virkeligheden er Sarah Jessica Parker gift med skuespilleren Matthew Broderick, som hun har de syvårige tvillinger Marion Loretta Elwell og Tabitha Hodge og sønnen James Wilkie, der er 14 år, med.

51-årige Sarah Jessica Parker er nok allerbedst kendt for sin rolle som Carrie Bradshaw i Tv-serien ”Sex and the City”, og så er hun ligesom sin rolle i ”Sex and the City” vild med mode. Hun har faktisk lige lanceret en skoserie - med brudesko.

SE BILLEDER AF SARAH JESSICA PARKER PÅ DEN RØDE LØBER, MED FAMILIEN OG I ”SEX AND THE CITY” I GALLERIET ØVERST.

Sarah Jessica Parker

I forbindelse med sin nye skolinje, smuttede hun forbi en brudeforretning i New York, hvor hun overraskede tre intetanende brude, da hun var deres sko- og brudeekspert for en dag.

De tre brude havde fået at vide, at der blev filmet lidt i butikken til et brudeprogram, og da de prøvede kjoler kom Sarah Jessica Parker så ind og fortæller, at hun er deres ekspedient på dagen, og der blev hygget igennem på allerbedste vis.

Se videoen her:

Sponsoreret indhold