Hollywood12. maj 2015

Hugh Jackman hylder Nicole Kidman efter kræftforløb

Hudkræft ramte ’X-men’-stjernen, og nu hylder han Kidman for at passe så godt på sin hud
Hugh Jackman og Nicole Kidman er begge fra det solbeskinnede Australien
Hugh Jackman og Nicole Kidman er begge fra det solbeskinnede Australien
 Foto: All Over PressEn frygtelig nyhed ramte skuespilleren Hugh Jackman i slutningen af oktober. Den 46-årige australier blev diagnosticeret og efterfølgende behandlet for hudkræft for tredje gang på under et år.

Tidligere har den Oscar-nominerede "Les Misérables"-stjerne åbenhjertigt fortalt, at han ikke brugte solbeskyttelse som barn, og i et nyt interview med magasinet People Magazine fortæller han, hvor imponeret han er over sin skuespilkollega og australske landsmand Nicole Kidmans porcelænshud.

LÆS OGSÅ: Hugh Jackman behandlet for kræft igen

- Mennesker som Nicole har håndteret solen fantastisk. Hun fortalte mig, at de andre børn drillede hende som barn i Australien, fordi hun plejede at opholde sig i skyggen og havde lysere hud, siger Jackman og fortsætter:

- Der er ingen, der driller hende nu. Nicole har den smukkeste hud, lyder det fra skuespilleren, der er gode venner med den 47-årige skuespillerinde, som han meget apropos spillede sammen med i dramaet "Australia" fra 2008.

LÆS OGSÅ: Skuespiller igen opereret for kræft

- Jeg er virkelig glad for at idéen om, at solbrun hud er smuk, er væk, understreger skuespilleren.

Det var Jackmans makeup-artist, der opdagede celleforandringerne, mens han blev sminket til rollen som "Wolverine" i "X Men," har skuespilleren tidligere fortalt til People Magazine.

- Hun sagde, at jeg havde blod på næsen, og jeg troede, det stammede fra kampscenerne, men da hun nævnte det igen på et senere tidspunkt, sagde hun, at jeg skulle få det tjekket.

SE BILLEDERNE: Hotte Hugh Jackman på stranden

- Det er desværre meget almindeligt for australiere. Jeg brugte aldrig solcreme som barn, så jeg var et oplagt kandidat til at få det, lød det dengang fra Jackman.

Skuespilleren har tidligere delt billeder på sin Instagram-profil af sit ansigt efter kræftoperationerne og har siden udviklet en solcreme til børn.

Ifølge tal fra Kræftens Bekæmpelse rammes 11.300 danskere årligt af samme kræftform som Jackman - basalcellekræft.

Sponsoreret indhold