Hollywood29. oktober 2014

Hugh Jackman behandlet for kræft igen

Den uheldige skuespiller skal behandles for hudkræft for tredje gang – husk solcremen, råder han nu andre til
Også superhelte kan få kræft, viser det sig. X-men-filmene spiller Hugh Jackman superhelten Wolverine
Også superhelte kan få kræft, viser det sig. X-men-filmene spiller Hugh Jackman superhelten Wolverine
 Foto: All Over PressEn frygtelig nyhed har endnu en gang ramt skuespilleren Hugh Jackman.

Den 46-årige australier er blevet diagnosticeret og behandlet for hudkræft for tredje gang på under et år. Det fortæller hans repræsentant til E! News. Derudover lyder der ikke andet om Jackmans tilstand, end at han "har det godt."

LÆS OGSÅ: Skuespiller igen opereret for kræft

Skuespilleren har endnu ikke selv kommenteret på, at hudkræften er vendt tilbage, men tirsdag lagde Jackman et billede af en reklame for solcreme på sin Instagram-profil.

"Les Misérables"-stjernen har siden den første diagnose i november 2013 været meget åben omkring forløbet, og under sin anden behandling i maj i år lagde han en selfie på Instagram med et plaster på næsen efter indgrebene mod kræften. Efter behandlingen opfordrede og understregede skuespilleren på det kraftigste til at bruge solcreme - noget, han ikke selv tidligere har gjort.

LÆS OGSÅ: Skuespiller gav datter nøgenchok

- Lad være med at gøre, som jeg gjorde som barn. Tro mig, I skal forebygge det, bruge solcreme og sørge for at blive tjekket ofte, sagde han til E! News.

Dengang lød det optimistisk fra Jackman, at hans chancer for helbredelse heldigvis er store.

LÆS OGSÅ: Se galleriet: Kendte, der knækkede cancer

- Det er den mindst alvorlige type hudkræft, men den skal selvfølgelig behandles med det samme, så den ikke spreder sig.

I lørdags indsamlede TV 2s "Knæk Cancer"-kampagne 153 millioner ind til Kræftens Bekæmpelse. Ifølge tal fra Kræftens Bekæmpelse rammes 10.600 danskere årligt af samme kræftform som Jackman.

Sponsoreret indhold