Skuespiller igen opereret for kræft

Hugh Jackman blev også opereret for kræft for under et halvt år siden

Hugh Jackman blev også opereret for kræft for under et halvt år siden

Foto: All OverDe fleste kan nok blive enige om, at kræft er en ubehagelig lidelse for både de ramte og deres pårørende.

Det gælder også skuespilleren Hugh Jackman. For under et halvt år siden fik han fjernet ondsindede kræftceller fra næsen. Men dengang lykkedes det åbenbart ikke for lægerne at fjerne sygdommen helt.

LÆS OGSÅ: Hugh Jackman opereret for hudkræft

I hvert fald lagde X-men-skuespilleren torsdag et billede op på Instagram, hvor han har bandage på næsen efter endnu en operation. Det skriver Female First.

- Endnu en basal-celle-kræft. Men jeg er rask nu. Tak til doktor Albom og Doktor Arian, skriver skuespilleren på sin Instagram-profil.

Den australske skuespiller fandt først ud af, at "mærket" på hans næse var alvorligt, efter hans kone Deborra-Lee Furness bad ham om at få det tjekket hos en læge.

LÆS OGSÅ: Sofie Gråbøl ramt af kræft

- Det var en typisk mandeting. Jeg tænkte hele tiden, at "jeg får det tjekket næste uge", fordi jeg ikke troede, det var alvorligt. Men efterfølgende sagde lægerne, at jeg var virkelig heldig med, at de opdagede det så tidligt, siger den 45-årige skuespiller.

Havde Jackman ikke fået tjekket sin næse i tide, ville han efterlade sig både sin kone og deres to fælles børn på henholdsvis 13 og 9 år.

LÆS OGSÅ: Penislægen Jørn Ege dødssyg af kræft

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close