Skuespiller gav datter nøgenchok

Hugh Jackman glemte at advare datter om sin nøgenscene, før han så den nye film sammen med hende

Hugh Jackman glemte at advare datter om sin nøgenscene, før han så den nye film sammen med hende

Foto: All OverHan anstrengte sig så meget inden sin nøgenscene i den seneste i rækken af X-Men-film, at han faldt om.

LÆS OGSÅ: Skuespiller opereret for hudkræft

Men samme perfektionisme var åbenbart væk, da den australske skuespiller Hugh Jackman ville vise sine børn de voldsomme voldshandlinger i rollen som den muterede Wolverine. Han glemte nemlig at advare dem om, at far ikke er på klædt under hele filmen. Det fortæller skuespilleren ifølge Female First til avisen New York Daily News.

- Det var virkelig cool at se filmen med dem, indtil man når det punkt, hvor man er nøgen på skærmen, og man har glemt at advare sin knap ni-årige datter, siger Jackman.

- Hun spurgte: "Far, hvorfor har du ikke undertøj på?", fortsætter han.


Hugh Jackman er aktuel med en ny X-Men film (Foto: All Over)

Ifølge den 45-årige skuespiller fandt optagelserne sted for præcis et år siden. Og han har endnu ikke glemt, hvor frygtelige forberedelserne var.

LÆS OGSÅ: Skuespiller opfordrer fans til at bruge solcreme

- Du har ingen anelse om, hvad forberedelserne til sådan en scene indebærer. Jeg stoppede med at drikke vand i et døgn og løftede jern i cirka en time, før optagelserne gik i gang. Jeg faldt i søvn klokken 14, afslører han.

Du kan se Hugh Jackmans nøgenscene i filmen "X-Men: Days of Future Past", der har premiere i de danske biografer torsdag den 22. maj.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close