Hollywood 3. marts 2016

Brad Pitt og Angelina Jolies toilet flød over

Brad Pitt og Angelina Jolie måtte have hjælp, da deres toilet blev helt ubrugeligt. Stanken var forfærdelig
Foto: All Over

Selv om man er et af de mest kendte par i verden, så har Angelina Jolie, 40, og Brad Pitt, 52, helt almindelige dagligdagsproblemer som alle andre.

I hvert fald var parrets badeværelse i deres lejede hjem i London blevet oversvømmet med kloakvand, og parret var ved at gå til over den fæle stank fra deres oversvømmede badeværelse.

Angelina Jolie og Brad Pitt fik ifølge Mirror fat i Dyno-Rod, der er specialister i blokerede rør og at få ulækre ting væk igen.

Og det var ikke en billig omgang - der var skader for mange tusinde kroner i hjemmet, der blandt andet rummer hele ni soveværelser - men nu har parret jo også seks børn, så der er plads til dem alle.

- Brad og Angelina var ved at gå til over oversvømmelsen, der skete meget hurtigt efter de flyttede ind. Der var et stort problem med toilettet, siger en kilde til Mirror.

Det vides ikke, hvad der fik toilettet hos Brad Pitt og Jolie til at flyde over.

Og selv om det ene toilet var ubrugeligt, så havde familien rigelig med muligheder for at komme på toilet, da der er ni andre badeværelser i huset.

... Desuden er der en biograf, helikopter-landingsbane og to swimmingpools.

Brad Pitt og Angelina bor i London, mens Brad er i gang med optagelserne til efterfølgeren til zombie-gyseren ”World War Z”.

mit se og hør

Sponsoreret indhold