Hollywood 6. februar 2018

Hollywood-stjerne indrømmer: Derfor ammede jeg min mand

- Vi kan tale om det, være mærkelige omkring det, eller du kan begynde at die, sagde Kristen Bell til sin mand, inden hun ammede ham
Foto: All Over

For et par år siden, da den amerikanske skuespiller Kristen Bell var stoppet med at amme sin datter, blev hun nødt til at amme sin mand på et hotelværelse.

Det fortæller den 37-årige mor til to i sit tv-program "Momsplaining.

Sammen med sin mand Dax Shepard havde Kristen, der nok er mest kendt for sin rolle som Veronica Mars, fået sin anden datter, Delta Bell.

Hun var netop stoppet med at amme Delta, da hun var med sin mand på en rejse og var ved at få betændelse i brystet, fordi hun stadig producerede meget mælk.

- Jeg var i Atlanta. Vi kunne ikke få fat i en læge, og det var lige efter, jeg var stoppet med at amme. Så hvad stiller man op?, spørger hun retorisk.

Og der var som forudset heller ikke meget at stille op. Så Dax måtte i gang.

- Så jeg sagde til min mand: "Du bliver nødt til at suge det her ud". Vi kan tale om det, vi kan være mærkelige omkring det, eller du kan bare begynde at die.

- Han fik det ud. Han havde en kop ved siden af sig. Han sugede ud og spyttede i koppen, og jeg har aldrig været mere forelsket. I hele mit liv, fortæller hun om episoden.

"Bad Moms"-skuespilleren har ikke været klar til at tale om episoden før nu, selv om det skete for tre år siden.

Se klippet med Kristen Bell her:

Sponsoreret indhold