Nyheder1. februar 2018

Dansk politiker venter barn med 26 år yngre kæreste

46-årige Mads Fuglede venter sit første barn med kæresten Maria, der er 26 år yngre end ham
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bb-22646_cis_p0.jpg
 Foto: All Over

Venstrepolitikeren Mads Fuglede har glædelige nyheder for 2018.

Han skal nemlig være far for første gang, og sammen med kæresten Maria skal han have en dreng. Det skriver både Mads og Maria på Facebook.

- Whopper Fuglede har meldt sin ankomst. Han regner med at være her omkring Sankt Hans, starter Mads i opslaget. Men det er dog ikke fastlagt, at drengen skal hedde Whopper. I hvert fald ikke ifølge Mads Fugledes 20-årige kæreste Maria.

- Navnet skal vi vist lige have diskuteret en ekstra gang, men ellers er vi meget enige om, at vi muligvis er de to heldigste mennesker, der bliver beriget med en lille fyr, som allerede nu har stjålet vores hjerter helt, skriver Maria på Facebook.

Mads og Maria har været kærester i et år, efter de mødte hinanden til et af Mads' foredrag.

- Jeg er ikke helt sikker på, at det er gået op for mig. Før jeg mødte Maria, havde jeg ikke troet, at jeg skulle have børn, så jeg har kastet al min kærlighed på min søsters børn. Det er den drøm, jeg ikke havde turde håbe på, fortæller Mads Fuglede til BT.

Aldersforskellen er stor mellem de kommende forældre, men det er ikke noget, der betyder noget for dem.

- Maria er meget yngre end mig, men jeg synes, at vi er blevet taget godt imod, og folk fokuserer heldigvis op, at vi har det godt sammen, fortæller Mads Fuglede til BT.

De fleste kender nok politikeren som USA-ekspert, når han har kommenteret amerikansk politik på blandt andet TV2 News, Radio24syv og i Berlingske.

Sponsoreret indhold