Reality29. januar 2018

Se billedet: Forlovet reality-par venter barn

Reality-parret Amalie Kronil og Nicklas Bust – kendt fra henholdsvis ”Paradise Hotel” og ”Fristet” – skal være forældre, og den lykkelige begivenhed afslørede den kommende mor selv på Facebook mandag eftermiddag. Se billedet lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amalie_kronil.jpg
 Foto: Peter Grosen og TV3

Snart ringer kirkeklokkerne for reality-parret Amalie Kronil og Nicklas Bust. Men det er nu ikke den eneste lykkelige begivenhed, der er i vente for parret, der fandt sammen tilbage i 2015.

De skal nemlig også være forældre til en ”lille bandit”, som den kommende mor selv udtrykker det.

På Facebook delte Amalie Kronil således et billede tidligere på dagen, hvor hun afslørede, at hun er i lykkelige omstændigheder.

- Nu kan og vil vi ikke holde det hemmeligt længere. Nicklas og jeg skal være forældre til den her lille bandit, til start august, skriver det kommende par på Facebook som kommentar til billedet, der viser et scanningsbillede af den kommende reality-baby.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amalie_kronil.jpg
 Foto: Peter Grosen og TV3

Sidste forår var Nicklas Bust – kendt fra ”Fristet” – på knæ, og en lykkelig Amalie Kronil – kendt fra ”Paradise Hotel” – sagde naturligvis ”ja” med det samme.

Den lykkelige kommende brud delte et billede af sin smukke ring.

Til Realityportalen.dk fortalte Nicklas Bust, at han endda havde bedt om Amalies forældres tilladelse, inden han gik på knæ.

– Jeg havde gået med tanken i noget tid, men jeg havde ikke planlagt en fast dato. Da Amalie så ønskede sig en ring i fødselsdagsgave, så tænkte jeg, at det skulle være nu. Så jeg spurgte Amalies far og mor om lov. Det blev utroligt glade på vores vegne og gav mig lov, så det var dejligt, fortalte han sidste forår til Realityportalen.dk.

Se flere billeder af den kommende mor i det store galleri herunder:

Amalie Kronil

Sponsoreret indhold