Hollywood 15. februar 2018

Hollywood-stjerne hemmeligt gift: Har kendt sin mand i få måneder

Hun blev første gang set med sin mand i november sidste år. Nu er de blevet gift
Foto: All Over Press

13. februar blev den amerikanske komiker Amy Schumer og hendes mand Chris Fischer gift på al hemmelig vis. Det afslører den 36-årige brud på sin Instagram.

Vielsen skulle angiveligt være foregået ved et hus i Malibu med udsigt over havet. 

På gæstelisten var der ifølge Us Weekly navne som Jennifer Lawrence, Jennifer Aniston, Larry David, David Spade, Judd Apatow og Jake Gyllenhaal. 

@robandlindsayweddings

Et opslag delt af @ amyschumer den

De blev viet af en komiker og læste efterfølgende løfter op for hinanden. Det var ikke tilladt for gæsterne at tage billeder til brylluppet.

- Det var et roligt bryllup. Det var arrangeret i sidste øjeblik. De fleste gæster fik fortalt om brylluppet om søndagen (brylluppet blev holdt tirsdag, red.), da Amy sendte en sms ud. Der stod noget i stil med "Hej, det her sker. Hvis du kan komme, fedt. Hvis du ikke kan, gør det ikke noget." Folk kom og gik hele aftenen. Det var en lækker dag. Alle havde det sjovt, siger en kilde til Us Weekly. 

Det kom frem, at Amy datede den et år ældre Chris i november sidste år, da de blev set på en romantisk date i New York. 

Hun bekræftede først forholdet selv to dage før brylluppet, nemlig søndag 11. februar, da hun delte et billede på instagram af hende selv og Chris, der kysser. 

Amy Schumer har tidligere datet møbeldesigneren Ben Hanisch. De mødte hinanden gennem en dating-app, men slog op i maj sidste år.

Happy Birthday @theellenshow thank you for having us!

Et opslag delt af @ amyschumer den

Sponsoreret indhold