Hollywood2. september 2016

Video: Tilskuer vil se hendes bryster, og så bliver Amy Schumer sur

Komikeren tog det ikke pænt, da en tilskuer blandt publikum bad om se hendes bryster
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amy-schumer_0.jpg
 Foto: All Over Press

I aften optræder Amy Schumer i København, og hvis man er mand, og skal ind og se hendes show, så kan det godt være, man lige skal se denne video, som Amy har lagt på YouTube, først.

Ved hendes optræden i Stockholm i forgårs nåede hun nemlig kun to minutter ind i showet, før en fyr blandt publikum valgte at råbe op til hende, at hun skulle vise sine bryster.

- Vis os dine bryster, råbte manden fra tilskuerrækkerne, og det fik Amy til at stoppe showet og få folk i publikum til at udpege fyren, der havde råbt op til hende.

Derefter gik det hurtigt ned ad bakke for den kække tilskuer. Først spurgte Amy ind til, hvad han var for en person, og derefter gjorde hun grin med ham, men det var slet ikke slut der.

- Det er virkeligt sødt, virkelig sødt. Men hvis du råber igen, kommer du til at "vis os dine bryster" til folk på parkeringspladsen, fordi du kommer til at blive smidt ud, motherfucker.

Men det var slet ikke slut der. For her skulle man tro, at tilskueren havde lært lektien, men han blev ved med at råbe op mod scenen, og så blev han pænt fulgt til udgangen.

Og Amy tager slet ikke let på folk, der råber efter hende. Så hun valgte selvfølgelig at smide hele optrinnet op på sin YouTube-kanal, så alle kan se, hvordan man ikke skal opføre sig ved hendes shows.

Du kan se videoen herunder

Sponsoreret indhold