Hollywood 19. februar 2018

Hollywood-par skal skilles efter 14 år

Det er angiveligt Rebecca Gayheart, der har søgt om skilsmisse fra sin mand, Eric Dane
Foto: All Over

Efter 14 års ægteskab skal skuespillerne Rebecca Gayheart og Eric Dane skilles.

Sammen har de to døtre, som de skal dele forældremyndigheden over. Det skriver People.

- Vi vil fortsætte vores venskab og arbejde sammen som et team, når det kommer til vores to smukke døtre, som er de vigtigste i verden for os, siger 45-årige Eric Dane til mediet.

Det skulle angiveligt være 46-årige Rebecca, som har søgt om skilsmisse 16. februar. Det vides ikke, hvornår de officielt er skilt. Sammen har de døtrene Billie på 7 år og Georgia på 6 år.

- Vi håber og ønsker, at I vil respektere vores privatliv, mens vi prøver at finde ud af, hvad der skal ske i de næste faser af vores liv, lyder det fra Eric Dane, der nok er mest kendt for sin rolle som "Mark Sloan" i tv-serien Greys Hvide Verden.

Rebecca skulle angiveligt have søgt om hustrubidrag, men parret ønsker ikke at fortælle om deltajler omkring deres skilsmisse. 

Rebecca Gayheart har været med i film som "Scream 2" og "Jawbreaker", men er nok mest kendt for sin rolle som Dylan McKays kone, Antonia Marchette, i 90'er tv-serien Beverly Hills 90210.

Det har i mange år været offentligt kendt, at parret har haft nogle problemer i deres ægteskab.

I 2009 begyndte en video at florere på internettet. I videoen, som blev offentliggjort uden parrets viden, kunne man se Eric, Rebecca og en anden kvinde i en intim stund. 

I 2011 kom Eric Dane i afvænning for et misbrug af smertestillende medicin, som tog overhånd, efter han havde pådraget sig en sportsskade. 

- Vi har alle vores fejl. Det eneste, jeg fortryder, er, at ejg fik den person, jeg elsker allermest, blandet ind i det: Rebecca, sagde Eric Dane til People i 2014.

 

 

Sponsoreret indhold