Hollywood7. august 2017

Hollywood-par skilles efter otte års ægteskab

Skuespillerparret Chris Pratt og Anna Faris går fra hinanden efter at have været gift i otte år.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/26.03049399_1.jpg
 Foto: All Over

Kærligheden er brast mellem skuespillerparret Anna Faris og Chris Pratt.

De to Hollywood-stjerner har kastet håndklædet i ringen og meldt ud, at de har valgt at blive separeret efter otte års ægteskab.

Det skriver Chris Pratt på sin Facebook-profil mandag morgen.

- Anna og jeg er meget kede af at bekendtgøre, at vi er ved at blive separeret. Vi har prøvet i lang tid, og vi er meget skuffede, skriver Guardians of the Galaxy-stjernen.

Artiklen fortsætter efter billedet

Også Anna Faris, som blandt andet er kendt for sin rolle som Cindy Campbell i Scary Movie-filmene, har også delt en lignende besked på både Twitter og Instagram.

Sammen har parret sønnen Jack Pratt på fire år, og af hensyn til ham ønsker de ikke unødig virak omkring bruddet, lyder det.

- Vores søn har to forældre, som elsker ham meget højt, og for hans skyld ønsker vi fremover at holde denne situation så privat som muligt, skriver Chris Pratt og Anna Faris.

Skuespillerparret blev gift tilbage i 2009.

På trods af at den 38-årige Chris Pratt og den 40-årige Anna Faris har valgt at gå hver til sit, så består kærligheden mellem dem alligevel, skriver de.

- Vi har stadig kærlighed til hinanden, vil altid værdsætte vores tid sammen og fortsat have den dybeste respekt for hinanden, lyder det i opslaget.

I 2015 var Pratt ellers ude og fortælle, hvordan de holdt gnisten ved lige.

- Annas forældre kommer herned, og så giver de os hele aftenen til at lave noget for os selv og sove længe om morgenen. Jeg tror, det er vigtigt at gøre plads til sådan noget, uanset hvad du arbejder med, siger 35-årige Chris Pratt.

Sponsoreret indhold