Hollywood13. december 2016

Højgravid Pink deler topløst billede med sin 5-årige datter

37-årige Pink er højgravid med sit andet barn og fejrer det med at poste et topløst billede sammen med sin femårige datter Willow Sage Hart. Se billedet lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2016-11-13_kl._08.02.50.png
 Foto: All Over

Om kort tid bliver tre til fire hos familien Pink.

Den amerikanske sangerinde venter nemlig sit andet barn sammen med ægtemanden gennem ti år, Carey Hart – og den glædelige begivenhed fejrede sangerinden tirsdag ved at poste et topløst billede af sig selv på Instagram.

På billedet sidder Pink, 37, og kigger på sin gravide mave, mens hendes hænder dækker brysterne. Bag hende sidder hendes femårige datter Willow Sage Hart, der har placeret hænderne på sin mors gravide mave.

- The snuggle is real, skriver den populære ”Try”-sangerinde som kommentar til billedet, der på blot syv timer har fået over 2.400 kommentarer.

Selv om Pink – der bærer det borgerlige navn Alecia Beth Moore – er et godt stykke henne i sin graviditet, er det ikke mere end en måneds tid siden, at hun afslørede, at hun var gravid.

13. november delte hun således et billede på sin Instagram-profil, der viste hendes store mave.

- Surprise, skrev Pink til billedet, hvor hun også står sammen med datteren Willow Sage Hart.

Det er fem år siden, at Pink blev mor for første gang – men den populære sanger har aldrig lagt skjul på, at hun ønskede at få endnu flere børn.

- Jeg elsker at være mor. Jeg tog et valg for lang tid siden, om at jeg ville have en succesfuld familie, og det er mit absolutte mål i livet, har Pink tidligere fortalt til "Good morning America".

Se flere billeder af Pink fra både denne graviditet samt dengang hun ventede datteren Willow Sage Hart i galleriet herunder:

Pink - billeder af hende sammen med familien

Sponsoreret indhold