Hollywood11. februar 2015

BILLEDE: Se Pink nøgen for en god sag

Den 35-årige sangerinde lader kludene falde til fordel for dyrs velfærd i en ny kampagne for PETA
Af af
Pink er færdig med pels og vil langt hellere være nøgen end have noget på fra dyr.
Pink er færdig med pels og vil langt hellere være nøgen end have noget på fra dyr.
 Foto: AOPPink fortryder, at hun har gået med pels før i tiden, og det vil hun gerne råde bod på ved at medvirke i kampagnen "I'd Rather Go Naked Than Wear Fur", som på dansk kan oversættes til "Jeg vil hellere være nøgen end at gå med pels".

På verdens måske mest travle gade, Times Square i New York City, kan man for tiden spotte den lyserøde sangerinde og skuespiller, som Gud har skabt hende, pryde en gigantisk bannerreklame.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Nicole Brøggler var nøgen ved Reality Awards

- Jeg har altid ment, at dyr er de mest uskyldige skabninger i verden. De lægger ikke skjul på deres følelser, og de er de mest loyale skabninger på jorden, siger Pink til US Weekly.

Den nye kampagne fra dyreretsforeningen PETA bærer meget rammende overskriften "Vær tilfreds med din egen hud, så dyrene kan beholde deres", hvilket den smukke sangerinde så fornemt understreger i sin positur på billedet.

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother - Nu er jeg nøgen

Desværre kan Pink, hvis borgerlige navn er Alecia Beth Moore, ikke undsige sig at have været pelsfri hele sit liv.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/dc15abfc91cd4748b7628fd191095d99.jpg


Pink slutter sig til prominente navne som Khloe Kardashian og Eva Mendes, der tidligere har medvirket i samme kampagne (Foto: AOP)

- Desværre var jeg igennem en meget egoistisk periode og havde pels på ved et par lejligheder. Men jeg blev klogere og boykotter nu fuldstændig pels, siger hun videre til US Weekly.

LÆS OGSÅ: Nøgenprogram taber seere

Sangerinden ville ønske, at alle mennesker blev tvunget til at forstå hvilke rædsler, dyr skal opleve for modens skyld.

Pink var ved søndagens Grammy Awards nomineret i kategorien "Best Music Film", men endte med at gå tomhændet fra prisuddelingen.

Sponsoreret indhold