Hollywood 15. april 2015

Pink svarer fedt igen på chikane

Sangeren Pink fik en masse beskeder om, at hun var blevet fed, men hun svarer kritikerne igen.
Af af
Pink er helt ligeglad med, at folk synes, at hun er blevet fed.
Pink er helt ligeglad med, at folk synes, at hun er blevet fed.
Foto: All Over

Når man er kendt, er det helt normalt, er man får masser af gode og dårlige kommentarer med på vejen, når man er på den røde løber - og sådan er det også for den 35-årige sanger Pink.LÆS OGSÅ: Pink nøgen for en god sag(Foto: All Over)

LÆS OGSÅ: Pink: Ulykke under koncertPink var til et velgørenhedsarrangement til fordel for kræft, og hun syntes selv, at hun så godt ud i den kjole hun havde på.Sådan en besked fik hun blandt andet, da flere brugere på twitter ikke delte hendes begejstring:(Foto: Pinks twitter)

LÆS OGSÅ: Pink: Se hendes lækre kropMen Pink tager ikke tingene så tungt, så hun svarede igen på beskederne om, at hun skulle tabe sig. Og hun svarede med humor:- Jeg kan ud fra jeres kommentarer se, at flere af jer er bekymrede for min vægt. I henviser til billederne fra kræft-velgørenhedsarrangementet i går, hvor jeg var der for at støtte min gode ven Dr. Maggie DiNome. Hun modtog The Duke-prisen for sin utrættelige og fremragende indsats i kampen mod kræft. Men uheldigvis virker det som om, at min vægt er meget vigtigere for jer. Selvom jeg godt vil indrømme, at kjolen ikke ser ligeså godt ud på billederne, som den gjorde i mit køkken, så vil jeg også godt indrømme, at jeg følte mig pæn. Faktisk føler jeg mig smuk. Så mine gode - og bekymrede - folk - I behøver ikke bekymre jer om mig. Jeg er ikke bekymret for mig selv - og jeg er heller ikke bekymret for jer. Jeg har det fint, jeg er lykkelig og min sunde, fyldige og sindssygt stærke krop tager sig en lille velfortjent pause. Tak for jeres bekymringer. Love, cheesecake.

pic.twitter.com/fHdHg6II9g

- P!nk (@Pink) April 13, 2015

and my hubby says "it's just more to love baby" (and then I smack his hand off my booty cause we're in a supermarket) pic.twitter.com/Mnd6PIoKhK

- P!nk (@Pink) April 13, 2015

Willow said to me the other day whilst grabbing my belly-"mama-why r u so squishy?"And I said.."b/cuz I'm happy baby" pic.twitter.com/69wuVHg6QM

- P!nk (@Pink) April 13, 2015

Sponsoreret indhold