Hollywood30. oktober 2018

Se billedet: Hilary Duff er blevet mor for anden gang

Skuespiller og sangerinde Hilary Duff er blevet mor til en lille pige
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega45713_008.jpg
 Foto: MEGA

Hilary Duff og kæresten Matthew Koma er blevet forældre til deres første fælles barn.

Den lille pige, der har fået navnet Banks Violet Bair, kom til verden i sidste uge.

Det afslører Hilary på sin Instagram-profil.

- Banks Violet Bair. Denne lille størrelse har stjålet vores hjerter. Hun kom til verden hjemme torsdag eftermiddag, og hun er magisk, skriver Hilary til et billede af den lille familie.

Artiklen fortsætter efter billedet

Hilary Duff havde i forvejen sønnen Luca fra et tidligere forhold. Seksårige Luca er dermed blevet storebror for første gang.

Det er samtidig første gang, at Hilarys kæreste Matthew Koma bliver far.

Det var også på Instagram, at Hilary tilbage i juni afslørede, at hun ventede barn igen.

- Nu skal I høre, venner. Matthew og jeg har lavet vores egen lille prinsesse, og vi kan ikke være mere spændte, skrev Hilary Duff, da hun afslørede, at hun ventede barn.

Artiklen fortsætter efter billedet

Hilary Duff og Matthew Koma begyndte at date tilbage i 2016. De stod for første gang frem som par på en rød løber i begyndelsen af 2017. Parret har dog været on/off igennem de sidste par. De er gået fra hinanden et par gange, men er altså altid endt med at finde sammen igen. Sidst de fandt sammen var i oktober sidste år. Hilary Duff startede sin karriere som "Disney"-stjerne, men har siden formået at bruge sin talenter i de voksnes verden også. De sidste mange år har hun været en del af TV-serien "Younger", der herjemme kan ses på TV2 Zulu. Her spiller hun rollen som den ambitiøse Kelsey Peters.

Sponsoreret indhold