Hollywood19. januar 2017

Koster 149.000 kr. om måneden: Her er Obamas nye hjem

I morgen forlader Barack Obama og familien Det Hvide Hus. I stedet indlogerer den populære og tidligere præsidentfamilie sig i et over 760 kvadratmeter stort palæ, der er mindst ligeså pompøst som Det Hvide Hus. Se billeder af familiens kommende hus her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/barack_obamas_nye_hus.jpg
 Foto: All Over

De sidste otte år har hjemmeadressen heddet 1600 Pennsylvania Avenue, NW, Washington, DC 20006.

Men i morgen, 20. januar 2017, flytter USA’s afgående præsident Barack Obama fra Det Hvide Hus og ind i en lejebolig.

Men havde Barack Obama, hustruen Michelle og deres to døtre Sasha og Malia frygtet et utæt parcelhus med dårligt lysindfald og små gange, kan de godt ånde lettet op.

For familien får en mindst ligeså fantastisk bolig, som den de forlader i dag.

Familien har nemlig lejet det over 760 kvadratmeter store palæ Tudor, der ligger smukt placeret i et af Washington D.C.s dyreste og mest eftertragtede områder, Kalorama. Naboerne tæller blandt andre Hillary og Bill Clinton samt en masse ambassadører fra alverdens lande.

Men det er ikke kun beliggeheden og naboskabet, der er i top. Det samme er det enorme stenpalæ, der er yderst velholdt, selv om det er bygget helt tilbage i 1928.

Det smukke hus har hele ni rummelige værelser og otte badeværelser, og så er huset også udstyret med et medierum såvel som et rum, der er indrettet til at huse eventuelle au pair-piger.

Huslejen for så smukt et hus er – forståelig nok – også i den høje ende. Obama skal således betale $22.000, godt og vel 149.000 kroner, hver måned i husleje.

Du kan se billeder af Barack Obamas nye hus her:

Barack Obamas nye hus i Kalorama i Washington - skal bo her efter præsidentjobbet

Sponsoreret indhold