Hollywood 24. juni 2018

Stjerner i badetøj: Her er de værste Photoshop-fails

Disse stjerner er blevet taget i at manipulere med billeder af dem selv i badetøj
Foto: Instagram

Det er sommer, solen skinner, og det er lig med strand- og pooltid.

Og det betyder også, at mange af os skal til at klemme vores vinterblege og -fede kroppe i badetøjet, og hvis du bliver lidt deprimeret ved den tanke, så skal du klikke gennem galleriet nederst på siden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For hvis du tror, at Hollywoods hotteste kvinder sveder i flere timer i træningslokalet, så er det ikke hele sandheden.

Stjerner som Beyoncé, Britney Spears og Kim Kardashian er alle blevet taget i at give sig selv en Photoshop-slankekur.

Men ikke alle billedemanipuleringer er lige vellykke, hvilke vakse øjne på diverse sociale medier er hurtige til at påpege.

Tilbage i januar blev det ekstra pinligt for Tori Spelling, 45, der blev anklaget for at gøre sig selv tyndere i en slanke-reklame.

Artiklen fortsætter under billedet.

På billedet stod stjernen, der i marts 2017 fødte barn nummer fem, i et sort, kropsnært sæt tøj, mens hun smilende viser to pakker slankeprodukter frem.

- Det er et nyt år, og det er tid til nogle forandringer - @flattummyco hjælper mig med en stor forandring.. min mave!, skrev moderen til fem på sin Instagram-profil.

Men nogle af hendes 1 mio. følgere mente ikke, at Tori Spellings flade mave kunne tilskrives de sunde shakes, som hun reklamerer for - det skyldtes derimod en tur gennem billedredigeringsprogrammet Photoshop.

- Dette er åbenlyst photoshoppet. Jerngitteret bøjer. Så fjollet. Vær stolt af, hvem du virkelig er, skrev brugeren sw571 på Instagram.

- Hvad er der galt med din midterste finger og arm? Fyr personen, der har redigeret dette billede, lød det fra brugeren devils520.

- Omg, så photoshoppet... se på buskene bag hende - de bøjer af lige ved hendes røv. Jeg ville ønske, kendte ville være mere sandfærdige, det er okay ikke at være perfekt, lød opsangen fra brugeren jkopiola.

Se stjernernes Photoshop-fails i galleriet her:

Stjernernes Photoshop-fails - i badetøj

Sponsoreret indhold