Stjerner i badetøj: Her er de værste Photoshop-fails

Ups!

Ups!

Foto: Instagram

Det er sommer, solen skinner, og det er lig med strand- og pooltid. 

Og det betyder også, at mange af os skal til at klemme vores vinterblege og -fede kroppe i badetøjet, og hvis du bliver lidt deprimeret ved den tanke, så skal du klikke gennem galleriet nederst på siden. 

For hvis du tror, at Hollywoods hotteste kvinder sveder i flere timer i træningslokalet, så er det ikke hele sandheden. 

Stjerner som Beyoncé, Britney Spears og Kim Kardashian er alle blevet taget i at give sig selv en Photoshop-slankekur. 

Men ikke alle billedemanipuleringer er lige vellykke, hvilke vakse øjne på diverse sociale medier er hurtige til at påpege. 

Tilbage i januar blev det ekstra pinligt for Tori Spelling, 45, der blev anklaget for at gøre sig selv tyndere i en slanke-reklame

Artiklen fortsætter under billedet.

På billedet stod stjernen, der i marts 2017 fødte barn nummer fem, i et sort, kropsnært sæt tøj, mens hun smilende viser to pakker slankeprodukter frem.

- Det er et nyt år, og det er tid til nogle forandringer - @flattummyco hjælper mig med en stor forandring.. min mave!, skrev moderen til fem på sin Instagram-profil. 

Men nogle af hendes 1 mio. følgere mente ikke, at Tori Spellings flade mave kunne tilskrives de sunde shakes, som hun reklamerer for - det skyldtes derimod en tur gennem billedredigeringsprogrammet Photoshop. 

- Dette er åbenlyst photoshoppet. Jerngitteret bøjer. Så fjollet. Vær stolt af, hvem du virkelig er, skrev brugeren sw571 på Instagram.

- Hvad er der galt med din midterste finger og arm? Fyr personen, der har redigeret dette billede, lød det fra brugeren devils520. 

- Omg, så photoshoppet... se på buskene bag hende - de bøjer af lige ved hendes røv. Jeg ville ønske, kendte ville være mere sandfærdige, det er okay ikke at være perfekt, lød opsangen fra brugeren jkopiola.

Se stjernernes Photoshop-fails i galleriet her: 

Stjernernes Photoshop-fails - i badetøj

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close