Hollywood3. august 2018

Ny model: Her er Brooklyn Beckhams nye flamme

Nyligt single Brooklyn Beckham hygger sig med en ny model
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08534996.jpg
 Foto: All Over Press

Brooklyn Beckham, 19, scorer nærmest lige så mange piger, som hans kendte fodboldfar scorede mål.

Det var bare i går, at det kom frem, at han ikke længere dannede par med danseren Lexy Panterra, og nu bliver det ældste Beckham-barn allerede kædet sammen med en ny.

Det er Us Weekly, der kan fortælle, at Brooklyn Beckham dater modellen Alex Lee Aillón, 20.

Artiklen fortsætter under billedet.

- De har hængt ud sammen i omkring to måneder, men er ikke officielt kærester endnu, forklarer en insider til Us Weekly.

De to følger hinanden på Instagram, og han har endda liket et par af hendes billeder.

I går kom det frem, at Brooklyn Beckham efter to måneders forhold ikke længere dannede par med den 10 år ældre Lexy Panterra.

Parret fandt sammen tilbage i maj, men da hun bor i Los Angeles, og han bor i New York, var det svært at få enderne til at mødes.

Og det er da også den lange distance mellem de to, der har gjort, at Lexy har gjort det forbi med den unge Beckham.

De blev første gang spottet sammen ude foran Brooklyns lejlighed i New York tilbage i maj. Forinden havde de været på en heftig bytur, hvor de blandt andet havde været at finde på dansegulvet på natklubben "The Box" på Manhattan. Brooklyn, der er glad for at fotografere, nåede også at tage flere billeder af Lexy i løbet af deres forhold. Hun lagde blandt andet et af billederne på sin Instagram-profil. - Når du siger, at du ikke er model, men han er ligeglad, skrev Lexy til et billede, som var taget af Brooklyn. Artiklen fortsætter efter billedet
Lexy har også flere gange lagt billeder af Brooklyn på de sociale medier. Senest var i juni, hvor hun lagde et billede på Instagram fra en hyggelig middag med den unge englænder. Artiklen fortsætter efter billedet

Var han Chloë utro?

Forholdet mellem Brooklyn og Lexy Panterra startede bare få uger efter, at Brooklyn havde slået op med filmstjernen Chloë Grace Moretz.

Det var tilbage i april, at det kom frem, at Brooklyn ikke længere var sammen med skuespilleren Chloë Grace Moretz. På det tidspunkt gik der rygter om, at Brooklyn skulle have været Chloë utro med en Playboy-model.

Det tidligere kærestepar havde tidligere været fra hinanden, men denne gang så det altså ud til, at det var et endeligt split mellem de to.

Chloë Grace Moretz fortalte tilbage i 2016, hvorfor de besluttede at stå offentligt frem som par. Den store opmærksomhed påvirkede nemlig de unge kæresters forhold. - Vi har datet lidt i et par år nu, og nu har vi gjort det lidt officielt. Vi løb altid fra folk, der forsøgte at tage billeder af os. Og det påvirkede vores forhold, fortalte skuespillerinden i talkshowet "The Talk". - Vi var ikke i stand til at gå på de restauranter, vi gerne ville eller bare gå ud og se en film. Så vi tænkte, at hvis vi bare stod frem og lod dem tage et billede, så ville opmærksomheden ikke længere være så stor, fortalte hun ligeledes. Sidste gang Brooklyn og Chloë fandt sammen igen var i august sidste år.

Sponsoreret indhold