Hollywood 7. juni 2018

Tynd og bleg: Her er årsagen til Johnny Depps vilde udseende

Flere har ytret bekymring over stjerneskuespilleren og musikeren Johnny Depp, efter at der for nylig dukkede billeder op af en ”tynd og bleg udgave” af den 54-årige Hollywood-stjerne. Nu er årsagen til hans vilde udseende blevet afsløret, og ifølge folk tæt på stjerneskuespilleren skyldes hans ændrede look ikke en kommende filmrolle, som flere ellers havde antydet
(Foto: All Over)

Er Johnny Depp alvorligt syg? Eller skyldes hans vilde udseende, at han lige nu forbereder sig til en rolle som en kræftramt?

Det er blot nogle af de spørgsmål, som fans har stillet, efter at der for nylig dukkede nye billeder op af den 54-årige Hollywood-stjerne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De nye billeder viste – ifølge flere – en bleg og afpillet udgave af ”Pirates of the Caribbean”-skuespilleren, og flere mente, at hans helbred havde taget et gevaldigt dyk nedad. Andre mente i stedet, at hans ændrede look slet og ret skyldtes, at han var i gang med forberedelserne til en ny rolle som en kræftramt mand.

Men nu viser det sig, at årsagen hverken skyldes filmroller eller skrantende helbred.

Ifølge Hollywood Life, der har talt med en kilde tæt på Johnny Depp, er det skuespilleren og musikerens eget ønske at bære netop det look.

(Foto: All Over)

Flere har udtrykt bekymring for Johnny Depp på grund af hans "blege og tynde" udseende. Dette billede er taget i begyndelsen af juni 2018 i Berlin. Foto: All Over Press

- Vennerne har være meget bekymrede over Johnnys seneste look, men han fortæller dem, at det er dét look, han gerne vil have i forbindelse med sit band, fortæller kilden til Hollywood Life.

Johnny Depps band – The Hollywood Vampires – er netop nu på turné rundt om i Europa. De gæster Tivoli i København fredag den 8. juni.

Og det er netop på grund af bandet, der blev dannet i 2015 af Alice Cooper, Joe Perry og Johnny Depp, at skuespilleren har valgt et mere ”vampyr-agtigt” look.

- Alt, han gør er en rolle, og han understreger over for venner og bandmedlemmer, at det er sådan her, han vil se ud. Det er hans "rockstar look". Det er også hans hyldest til ét af hans idoler, Keith Richards, fortæller kilden til Hollywood Life.

(Foto: All Over)

Johnny Depp gav sig tid til at skrive autografer, da han ankom til Berlin tidligere på måneden. Foto: All Over Press

Det er dog ingen hemmelighed, at Johnny Depp har levet et vildt – og til tider hårdt – liv. Og det var da også en af årsagerne til, at flere ytrede bekymring over hans helbred.

Den 54-årige verdensstjerne har tidligere indrømmet, at han har haft hang til både alkohol og stoffer igennem store perioder af sit liv - og at han i perioder har haft svært ved at styre sit forbrug af både stoffer og alkohol.

Desuden har skuespilleren også været tæt på økonomisk ruin, efter at han i en længere periode brugte 13 millioner kroner på dag-til-dag-udgifter.

Og i 2016 ramte endnu en krise, da hans ekskone Amber Heard ham for at være en ”voldelig tyran”, der fik hende til at frygte for sit eget liv.

Foto: All Over Press

Johnny Depp med mere glød i kinderne og sul på kroppen. Foto: All Over Press

Jobbet som musiker og skuespiller har gennem årene givet Johnny Depp en årsløn på små 200 millioner kroner, men sidste år i februar kom det frem, at stjernens advokater i flere år har forsøgt at advare ”Pirates of the Caribbean”-kaptajnen mod at bruge alt for mange penge. Men uden held.

Amerikanske retspapirer mellem Depp og hans tidligere manager, som magasinet People opsnappede, sladrede således om en livsstil så ekstravagant, at der var ved at være røde tal på bundlinjen.

For eksempel havde Johnny Depp brugt 120 millioner på en yacht og ikke mindre end 480 millioner kr. på at få tag over hovedet. Blandt andet ved at købe et slot i Sydfrankrig, flere huse i Hollywood, en hestefarm i Kentucky og en række øer i Bahamas.

Foto: All Over

Johnny Depp og Amber Heard, da de stadig dannede par. Foto: All Over Press

Amber Heard bekendtgjorde i maj 2016, at hun ville skilles blot tre dage efter, at Johnny Depp havde mistet sin elskede mor, Betty Sue Palmer – og skilsmissen kom også blot 15 måneder efter, at parret blev gift i romantiske omgivelser på Johnny Depps private ø på Bahamas.

Amber Heard anklagede ham efterfølgende for at have udøvet vold mod hende.

Det er ikke første gang, at Johnny Depp skal igennem en skilsmisse.

I 1985 blev han skilt fra Lori Anne Allison efter cirka to års ægteskab. Skuespilleren har også dannet par med Vanessa Paradis i flere år, men parret blev aldrig gift.

Sponsoreret indhold