Dagens fødselar: Her er 22 ting du (måske) ikke vidste om Harry Styles

Harry Styles fra One Direction

I dag er en sand festdag for alle os, der elsker One Direction. For bandets ukronede charmør – Harry Styles – kan nemlig fejre sin 22 års fødselsdag. Hurra og tillykke herfra!

Og i den anledning har vi (naturligvis) samlet et stort galleri med den skønne fyr – du kan se alle de herlige billeder af Harry Styles i galleriet øverst i denne artikel, hvor vi også har samlet 22 facts om Harry, som du (måske) ikke vidste.

Harry har en ældre søster, der hedder Gemma.

Åhh... mums altså! Se alle billederne af dagens fødselar i galleriet øverst i artiklen. Foto: All Over

Harry er faktisk det yngste medlem af den populære popgruppe, og det var ham, der fandt på, at gruppen skulle hedde One Direction.

Han stillede selv op i ”X Factor” den 11. april 2010 med sangen ”Isn’t She Lovely”, men gik – som mange nok husker – ikke videre.

Heldigvis blev han hevet tilbage i programmet og fortsatte som gruppen One Direction, og musik-mogulet Simon Cowell kunne hurtigt se, at der var noget med de fem frække fyre. De kunne altså andet end at se godt ud – og deres første album solgte da også vanvittig godt.

Siden har gruppen så turneret verden rundt og udgivet hele fire album – og arbejdet så hårdt, at de lige nu holder en velfortjent pause for at lade op.

I dag kan Harry så fejre sin 22 års fødselsdag. Vi ønsker ham stort tillykke!

Se alle billederne - og læs alle de sjove facts - i galleriet øverst i artiklen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close