Hollywood12. oktober 2015

Harry Styles' eks: Jeg blev kaldt pædofil

Caroline Flack åbner op om den kritik, hun fik for at date den dengang kun 17-årige Harry Styles
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caroline_flack_harry_styles.jpg
 All Over

Da den britiske "X Factor"-vært Caroline Flack som 31-årig datede Harry Styles, blev der råbt skældsord efter hende på gaden. Det fortæller hun nu, hvor hun endnu engang forsøger at forsvare sit forhold til den dengang kun 17-årige One Direction-sanger.

Caroline Flack, som i dag er 35, har nemlig skrevet en bog om sit liv. Den hedder "Storm in a C Cup", og her afslører TV-værten en masse detaljer om det så omdiskuterede forhold til Harry Styles.

- Jeg har aldrig følt, at jeg var meget ældre end Harry. Jeg føler mig stadig som en 18-årig, og jeg opfører mig sikkert også sådan halvdelen af tiden - alle de år, hvor jeg har lavet børne-TV har nok heller ikke hjulpet på det, skriver Caroline Flack ifølge Female First.

Flirten mellem de to startede meget uskyldigt, men Caroline Flack vidste godt, at det, de to havde gang i, var på kanten selv i underholdningsbranchen.

- Ingen spørger til hinandens alder (...) Men selv om vi bare havde det sjovt, besluttede vi at holde det for os selv, fordi vi begge to arbejdede for Simon (Cowell, red.), fortæller Caroline Flack og fortsætter:

- Det begyndte at gå galt, da Harry blev fotograferet, hvor han forlod mit hus om morgenen (...) Efter det sagde alle, hvad de ville. På gaden begyndte folk at råbe "pædofil" og "pervers" efter mig. Et One Direction-fanblad havde lavet en voodoodukke af mig med pile, der pegede til dele af min krop.

Caroline Flack og Harry Styles datede fra maj 2011 til januar 2012.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold