Hollywood15. oktober 2015

Harry Styles kører nøgen på Segway

One Direction-krøltoppen Harry Styles kom til at flashe en anden stjernes mor, da han fornylig kørte på Segway helt nøgen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/harry_styles.jpg
 All Over

Mon One Direction har fået en ny fjende? I hvert fald bliver en af Harry Styles' mere mærkelige tilbøjeligheder nu afsløret af et andet drengegruppe-medlem. Det er Ashton Irwin fra 5 Seconds of Summer (5SOS), der fortæller, at den populære krøltop rigtig godt kan lide at køre nøgen på Segway.

- Det skete en gang ... Jeg så det komplet med nosser og det hele, afslører Ashton Irwin i 5SOS's nylige interview med Alan Carr i programmet "Chatty Man".

Men det er naturligvis ikke hele historien. Udover at vise sig nøgen over for 5SOS, kom Harry Styles i samme omgang også til at flashe en af drengenes mor.

- Det værste ved det var, at Luke (Hemmings, red.)s mor stod der, da han kom kørende på Segwayen helt nøgen, fortæller Michael Clifford og fortsætter:

- Så han kommer kørende på Segwayen, ser Lukes mor, og vender om.

Med til historien hører det, at det faktisk var en af de allerførste gange, Harry Styles overhovedet prøvede at køre på Segway, hvorfor han også var ret usikker på, hvordan man helt præcist gør. Det var tydeligt for Ashton Irwin.

- Det var vist også hans første gang på Segway, så det var ret akavet at skulle vende om og forsøge at skjule ting på samme tid, uddyber 5SOS-stjernen om hændelsen.

Vi kan lige se det for os! Og det bliver vi også nødt til - for Harry Styles' Segway-kørsel blev desværre ikke optaget på video.

Følg HLLWD.DK for at få gossipnyheder fra Hollywood direkte i dit Facebook-feed.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold