Hollywood13. marts 2018

Heather Locklear 'kun' sigtet for vold mod politiet

Heather Locklear slipper for sigtelse for vold mod kæresten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/heather-locklear-07032018.jpg
 Foto: All Over Press

Skuespilleren Heather Locklear mødte ikke selv frem til det indledende retsmøde tirsdag i Californien, hvor hun er sigtet for vold mod politiet i forbindelse med husspektakler i hendes hjem i Thousand Oaks i Californien om aftenen den 26. februar.

Den tidligere 'Dollars'- og 'Melrose Place'-stjerne havde sendt sin advokat til at repræsentere sig.

Hun er angiveligt indlagt på en afvænningsklinik, hvilket kan forklare hendes fravær i retten i dag.

56-årige Heather Locklear er sigtet for fire tilfælde af vold mod politiet, mens sigtelsen for vold mod hendes jævnaldrende kæreste, Chris Heisser, er blevet droppet.

Hun er desuden sigtet for fem mindre forseelser og for at modsætte sig anholdelse den famøse aften sidst i februar.

Heather Locklear og hendes kæreste var blevet uvenner, og det ene ord tog det andet, og den tidligere stjerne tændte af og slog kæresten, så han efterfølgende havde tydelige mærker efter hustruvolden. Heather Locklears bror kom på besøg og vadede lige ind i slagsmålet og alarmerede politiet. Da betjentene kom, modsatte Locklear sig anholdelse og slog ud efter og sparkede ud efter betjentene, inden de fik sat håndjern på den genstridige 56-årige skuespiller og placeret hende i patruljevognen. Hun blev kørt til et tjek på hospitalet og efterfølgende blev hun sigtet for vold mod kæresten og vold mod betjentene. Under anholdelsen truede Heather Locklear betjentene. - Jeg skyder jer, hvis I nogensinde kommer her igen, råbte Locklear til betjentene. Og i sidste uge mødte politiet op med en ransagningskendelse for at finde eventuelle skydevåben hos Heather Locklear. Hun har våbentilladelse, men politiet fandt ingen våben på hendes ejendom. Locklear blev efter anholdelsen og turen på politistationen løsladt mod en kaution på 20.000 dollars. Tirsdag kom det frem, at kæresten har undladt at melde skuespilleren for vold, hvorfor den sigtelse blev frafaldet. Der er et nyt retsmøde i sagen igen om en måned den 13. april.

Sponsoreret indhold