Frygt for overdosis: Heather Locklear anholdt og indlagt igen

Heather Locklear spenderer i denne tid mere tid i arresten og på hospitalet end i sit dejlige hjem i Thousand Oaks. Her er hun fotograferet efter sin seneste anholdelse søndag.

Heather Locklear spenderer i denne tid mere tid i arresten og på hospitalet end i sit dejlige hjem i Thousand Oaks. Her er hun fotograferet efter sin seneste anholdelse søndag.

Foto: All Over Press

 

Der er tilsyneladende ingen nedre grænse for den 56-årige skuespillerinde Heather Locklears tur mod bunden.

Den tidligere Dollars- og Melrose Place-stjerne har efterhånden klippekort til både det lokale arresthus, det lokale hospital og den lokale alkoholafvænings-klinik.

Søndag aften blev Heather Locklear tilbageholdt og anholdt af politiet og senere sigtet for vold mod både politifolk og ambulancefolk på sin pragtejendom i Thousand Oaks i Californien.

Det skete, efter at bekymrede familiemedlemmer havde tilkaldt politiet, fordi Heather Locklear, der få dage før var blevet udskrevet efter en tvangsindlæggelse, virkede voldsomt påvirket af ukendte stimulanser.

Heather Locklear er alkoholiker og har på grund af angst et større batteri af forskellige beroligende medikamenter i sit hus, så bekymringen hos hendes familiemedlemmer var velbegrundet.

Da politiet ankom kort efter klokken 23 søndag aften var Locklear i et voldsomt skænderi grænsende til håndgemæng med de øvrige tilstedeværende.

Politiet gik imellem de stridende parter, og så slog Locklear betjenten, der gik imellem.

Politifolkene alarmerede en ambulance, så ambulancefolkene kunne vurdere, hvor påvirket Locklear var af den cocktail og piller, hun angiveligt havde taget. 

Og den falmende stjernes bersærkergang fortsatte, da ambulancefolkene ville placere hende på en båre for at køre hende til tjek på hospitalet.

Her sparkede hun den ene ambulanceredder i brystkassen, og selv om hverken politi- eller ambulancefolk kom noget til, blev Locklear formelt anholdt sigtet for vold mod begge parter.

Da hun var blevet tjekket på hospitalet, blev hun indsat i arresten, som hun mandag morgen klokken 09.10 kunne forlade efter at have betalt 130.000 kroner i kaution.

Locklear skal den 23. august i retten, hvor hun skal forklare sig om volden mod politi- og ambulancefolkene.

 
Men allerede senere mandag blev myndighederne igen tilkaldt til Locklears hus.
 
Denne gang var det værre end aftenen før.
 
Heather Locklear havde angiveligt taget en overdosis og blev hastet til hospitalet.
 
Det er endnu uvist, hvem der fandt Locklear og alarmerede redningsfolkene mandag.
 
Locklears seneste anholdelse og indlæggelse kommer blot få dage efter, at hun den 17. juni blev tvangsindlagt i tre døgn efter at have været i slagsmål med sin mor og far i hjemmet i Thousand Oaks, hvor forældrene var kommet for at se til den åbenlyst psykisk uligevægtige Heather Locklear, der havde truet med at skyde sig selv. Da forældrene kom, slog skuespillerinden ud efter sin far og forsøgte at kvæle sin mor.
 
Et øjenvidne fortæller, hvordan det foregik, da politi og ambulancefolk nåede frem til den 56-årige skuespillers hjem i Thousand Oaks i Californien den 17. juni.
 
- Hun blev ført bort på en båre, og hendes hænder var lænket med håndjern til båren, så hun ikke kunne gøre skade på sig selv eller andre, fortæller øjenvidnet.
 
Locklear blev udskrevet efter de tre døgn, hun kunne tilbageholdes, men hun er tilsyneladende ikke i stand til at tage vare på sig selv.
 
Heather Locklear har været indlagt til alkohol-afvænning mere end en håndfuld gange de seneste år.

Det er kun få uger siden hun lod sig udskrive efter næsten to måneders ophold på en afvænningsklinik, og det var tilsyneladende for tidligt.

Locklears 20-årige datter, som hun har sammen med eksmanden Richie Sambora, havde håbet, at hun kunne få sin mor til at forblive indlagt endnu længere tid for at få hjælp til at komme helt på fode, men det lykkedes ikke.

- Heather nægter at være indlagt i månedsvis. Hun stopper med at drikke i en kort periode, men så falder hun i igen. Det er en meget trist situation, siger en kilde til US Weekly.

Efter den voldsomme hændelse søndag har det lokale brandvæsen, "The Ventura Fire Department" officielt erklæret Locklears stjernedyre villa i Thousand Oaks for en 'sikkerhedsrisiko'. Det skyldes tidligere voldsomme hændelser på ejemdommen, og at Locklear, der har indregistreret et håndvåben i sit navn, tidligere har truet med at skyde politifolk.

Truslerne mod politiet fandt sted sidst i februar i år i pragthjemmet i Thousand Oaks.

Heather Locklear og hendes kæreste, Chris Heisser, var blevet uvenner, og det ene ord tog det andet, og den tidligere stjerne tændte af og slog kæresten, så han efterfølgende havde tydelige mærker efter hustruvolden.
 

Heather Locklear: - Jeg skyder jer, hvis I kommer tilbage

 
Heather Locklears bror kom på besøg og vadede lige ind i slagsmålet og alarmerede politiet.
 
Da betjentene kom, modsatte Locklear sig anholdelse og slog ud efter og sparkede ud efter betjentene, inden de fik sat håndjern på den genstridige 56-årige skuespiller og placeret hende i patruljevognen.
 
 
Hun blev kørt til et tjek på hospitalet og efterfølgende blev hun sigtet for vold mod kæresten og vold mod en betjent.
 
Under anholdelsen truede Heather Locklear betjentene.
 
- Jeg skyder jer, hvis I nogensinde kommer her igen, råbte Locklear til betjentene.
 
 
Og ugen efter anholdelsen mødte politiet op med en ransagningskendelse for at finde eventuelle skydevåben hos Heather Locklear.
 
Hun har våbentilladelse, men politiet fandt ingen våben på hendes ejendom.
 
Locklear blev efter anholdelsen og turen på politistationen løsladt mod en kaution på 20.000 dollars.
 
Hendes kæreste undlod efterfølgende at melde skuespilleren for vold, hvorfor den sigtelse blev frafaldet.
 
56-årige Locklear har i flere omgange haft problemer med alkohol og et medicinmisbrug.
 
Hun har været anholdt for spritkørsel og har haft problemer med at styre sit indtage af receptpligtig medicin.
 
I slutningen af 2017 var Heather Locklear indlagt til afvænning for sjette gang og for anden gang i 2017, efter at hun i september sidste år kørte galt i en soloulukke.
 
Af ukendte årsager bankede hun sin Porsche ind i autoværnet tæt på sit hjem, men hun slap med knubs.
 
Ved den lejlighed var hun ikke påvirket af alkohol eller medicin, men lod sig alligevel indlægge til afvænning to måneder efter ulykken.
 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close