Hollywood29. november 2016

Heath Ledgers eks: Min datter mangler sin far

Skuespillerinden Michelle Williams har svært ved at se sin datter vokse op uden barnets far, Heath Ledger.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/heath_ledger.jpg
 Foto: All Over

Det kom som et chok, da det i 2008 kom frem, at den australske skuespiller Heath Ledger i en alder af 28 år var død som følge af en overdosis af sovemedicin.

Inden sin død fik den populære stjerne en datter sammen med den amerikanske skuespillerinde Michelle Williams.

I et nyt interview med modemagasinet Porter fortæller Michelle Williams, at det er hjerteskærende at se datteren Matilda Rose Ledger vokse op uden en far.

Det skriver det amerikanske medie E! News.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så føler jeg mig som en person, der accepterer, hvor jeg er i livet, og hvor jeg tidligere har været. Sådan har jeg det i næsten alle aspekter af mit liv bortset fra ét. Jeg ville have mulighed for at dyrke den overbevisning til fulde, hvis det ikke var, fordi Matilda mangler sin far. Det bliver bare aldrig helt, som det burde være, siger Michelle Williams til Porter ifølge E! News.

Michelle Williams mødte Heath Ledger i 2004 under indspilningen af hitfilmen "Brokeback Mountain". Efter kort tid begyndte de to officielt at danne par, og i oktober 2005 fik de datteren Matilda Rose Ledger.

Forholdet mellem Heath Ledger og Michelle Williams endte dog med, at de to besluttede at gå fra hinanden i september 2007.

/ritzau/FOKUS

Heath Ledger - billeder fra hans liv

Sponsoreret indhold