Hollywood 20. april 2017

Hathaway kunne ikke stole på Lone Scherfig

Oscarvinderen Anne Hathaway er ked af den måde, hun behandlede den danske filminstruktør, da de arbejdede sammen
(Foto: All Over Press)

Der er masser af filmpriser på kaminhylden hjemme hos den danske filminstruktør Lone Scherfig. Men det var ikke nok for at fortjene Hollywood-starletten Anne Hathaways respekt, da de to kvinder arbejdede sammen på filmen "One Day" i 2011.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det fortæller en skamfuld Hathaway nu i et interview på den amerikanske TV-station ABC, hvor snakken kom til at handle om manglen på kvindelige instruktører i Hollywood.

- Jeg er stadig bange for, at jeg ikke stolede på hende på samme måde, som jeg ville stole på andre instruktører, fordi hun er en kvinde, siger 34-årige Hathaway i interviewet.

- Jeg havde aktivt arbejdet på at arbejde med kvindelige instruktører. Og alligevel havde jeg stadig den indstilling.

- Jeg er bange for, at jeg ikke gav hende alt, hun ville have, eller at jeg modarbejdede hende på et eller andet plan.

Filmen "One Day", som på dansk kom til at hedde "Samme dag næste år", blev ikke nogen stor succes for hverken den danske instruktør eller den amerikanske hovedrolleindehaver.

Året efter samarbejdet med danskeren spillede Anne Hathaway med i nogle af tidens største kassesucces'er "The Dark Knight Rises" og "Les Miserables" - sidstnævnte fik hun en Oscar for bedste kvindelige birolle for. Men de film var også instrueret af mænd.

I galleriet herunder kan du se mere af smukke Anne Hathaway.

Se billederne: Våd Hathaway som strandsild

Sponsoreret indhold